Őszi MondoCon 2017 október 7-8.

 

A MondoCon a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a cosplay és a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat 2008 óta, töretlen népszerűséggel!

Üdv a MondoConon!

A MondoCon egy rendkívül szórakoztató animés és geek rendezvény, amit minden évszakban megrendezünk, hogy a rajongók és érdeklődők találkozhassanak egymással, megnézzék és részt vegyenek a programjainkon, és hogy átadhassák magukat a hobbijuknak egy hétvége erejéig. Ezeken a rendezvényeken (angolosan: Convention) mintegy tízezer látogató fordul meg – de ennek ellenére nagyon barátságos a hangulat, családias légkör fogad mindenkit.

A következő MondoCon október 7-8-án lesz.

Az első MondoCont még 2008-ban szerveztük, akkor még kimondottan mint anime és manga témájú Con. A mai napig az anime/manga rajongók a rendezvény fő oszlopa, de akkor se aggódj, ha ez spéciel nem érdekel. Az évek során folyamatosan bővült a programkínálatunk és a látogatóink érdeklődése. Így aztán a nyugati képregények, marvel filmek, fantasy, scifi, tv-sorozatok rajongói mind mind megtalálják a maguk helyét nálunk. Természetesen az esportok és videójátékok világa se hiányozhat ezek közül, a gamer programokat ugyanis a PC Guru csapatával együtt szervezzük.

No és persze azon se lepődik meg nálunk senki, ha a rajongók kedvenc karaktereiknek öltözve jönnek el. A cosplay nagyon pörög a Mondoconon, a látogatóink harmada valamilyen szinten kiöltözik az alkalomra: egyesek csak egy narutós fejpántot viselnek, mások viszont díjnyertes jelmezekben vonulnak fel. A lényeg, hogy mindannyian jól érzik magukat. Gyere, látogass el a rendezvényünkre, és biztosak vagyunk benne, hogy te is jól fogod érezni magad!


2016nyar_racz_tamas_cosplay_12
racz_nagyszinpad_2016_autum20
16win_szanifoto_02
shoya_eletkep_2016_autumn04
2015_osz_CP_Dave_023
gabriel_playstationVR_2016_autumn08

Exkluzív programok a 2017 Őszi MondoConon

A MondoCon programjai közt jópár hosszú múltra tekint vissza és népszerűségük töretlen. Azonban mindig figyelünk arra is, hogy legyenek újdonságok, exklúzív programok és vendégek, amelyek minden egyes MondoCont egyedivé tesznek.

sayuri-cosplay-01-hu

Cosplayer vendégünk: Sayuri Cosplay

Második cosplayer vendégünk: Sayuri lesz a 2017-es őszi MondoConon! Az osztrák lány Lux Cosplay-jel (egyben legjobb barátnőjével) érkezik hozzánk Ausztriából! Ő is 2010-ben kezdett el cosplayelni, jelenleg Európa-szerte látogatja a rendezvényeket, vendég volt már többek között az osztrák AniNite-on, a VIECC-en, a DoKomin, a Nippon Nation-ön és a lengyel FOTOCON-on. Lux-hoz hasonlóan ő is vállal […]

0 comments
lux-cosplay-01-hu

Cosplayer vendégünk: Lux Cosplay

Az őszi MondoCon egyik cosplay sztárvendége maga az osztrák Lux Cosplay​ lesz! Lux 2010 óta cosplayel, civilként matematika-fizika szakos egyetemi hallgató. Kedvenc animéi a One Piece, Hunter x Hunter és a Fullmetal Alchemist Brotherhood, míg videojátékok közül a The Legend of Zeldát, a Pokémont, a Final Fantasy-t, a Life is Strange-t és a Harvest Moon-t […]

0 comments
elffi-cosplay-hu2

Cosplayer vendégünk: Elffi

Harmadik cosplayer sztárvendégünk nem más lesz, mint Elffi! A Finnországból érkező, 29 éves srácnak jelenleg 70 ezer követője van Facebookon. Egyik legismertebb cosplayje a One Punch Man Saitamája, de cosplayelt már a nálunk is ismert Avatar című animációs sorozatból is. Emellett, szerepelt már egy közös videóban korábbi sztárvendégünkkel, az olasz Leon Chiroval is! Facebook oldalán […]

0 comments

Kövess minket online és nyomtatásban!

Ha részese akarsz lenni egy pezsgő, online közösségnek, vagy csak követni akarod a Mondoconnal kapcsolatos híreket, akkor kövess minket kedved szerint:

Amennyiben a rendezvény nem elégíti ki étvágyadat az animék és a geek cuccok iránt, akkor ne hagyd ki a magazinunkat sem, ami kéthavonta jelenik meg!

 


További Információk

Helyszín
A rendezvény helyszíne a Hungexpo, Budapest legnagyobb rendezvény-központja. Részletes információkat itt olvashattok arról, hogy hogyan találtok ki hozzánk.

Jegyvásárlás

A jegy 3800 Ft (illetve 3500 Ft az “early bird” jegy), amely a rendezvény mindkét napjára érvényes. A jegyek a helyszínen mindig kaphatóak, de a rendezvény előtt a partnereink is árusítják őket. Továbbá van lehetőség online elővételre, ekkor az előre kifizetett jegyeket úgyszintén a helyszínen tudjátok átvenni.

Minderről részletesebb információkat pedig itt olvashattok.

Online jegyvásárlás
Akciók

A rendezvényen lévő árusok különféle akciókkal szokták várni a látogatókat, de a legfontosabb talán az, hogy magából a jegy árából 2×1000 Ft levásárolható. Ehhez nem kell mást tenned, mintsem felkeresed a “Kuponos pultot”, ahol levásárolhatod ezt a kedvezményt. Az árusok a karszalagodon fogják majd megjelölni, amikor elhasználod a kedvezményed.
További akciókról itt olvashatsz

Partner-kapcsolatok

Amennyiben árusként vagy kiállítóként érdekel a MondoCon, a pultbérléssel kapcsolatos információkat olvasd el.

Sajtó akkreditáció ügyében Etlinger Edmond a te embered.

Minden más együttműködési ajánlattal pedig Szekeres András Márkot keresd.