Őszi MondoCon 2017 október 7-8.

 

A MondoCon a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a cosplay és a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat 2008 óta, töretlen népszerűséggel!

Üdv a MondoConon!

A MondoCon egy rendkívül szórakoztató animés és geek rendezvény, amit minden évszakban megrendezünk, hogy a rajongók és érdeklődők találkozhassanak egymással, megnézzék és részt vegyenek a programjainkon, és hogy átadhassák magukat a hobbijuknak egy hétvége erejéig. Ezeken a rendezvényeken (angolosan: Convention) mintegy tízezer látogató fordul meg – de ennek ellenére nagyon barátságos a hangulat, családias légkör fogad mindenkit.

A következő MondoCon október 7-8-án lesz.

Az első MondoCont még 2008-ban szerveztük, akkor még kimondottan mint anime és manga témájú Con. A mai napig az anime/manga rajongók a rendezvény fő oszlopa, de akkor se aggódj, ha ez spéciel nem érdekel. Az évek során folyamatosan bővült a programkínálatunk és a látogatóink érdeklődése. Így aztán a nyugati képregények, marvel filmek, fantasy, scifi, tv-sorozatok rajongói mind mind megtalálják a maguk helyét nálunk. Természetesen az esportok és videójátékok világa se hiányozhat ezek közül, a gamer programokat ugyanis a PC Guru csapatával együtt szervezzük.

No és persze azon se lepődik meg nálunk senki, ha a rajongók kedvenc karaktereiknek öltözve jönnek el. A cosplay nagyon pörög a Mondoconon, a látogatóink harmada valamilyen szinten kiöltözik az alkalomra: egyesek csak egy narutós fejpántot viselnek, mások viszont díjnyertes jelmezekben vonulnak fel. A lényeg, hogy mindannyian jól érzik magukat. Gyere, látogass el a rendezvényünkre, és biztosak vagyunk benne, hogy te is jól fogod érezni magad!


2016nyar_racz_tamas_cosplay_12
racz_nagyszinpad_2016_autum20
16win_szanifoto_02
shoya_eletkep_2016_autumn04
2015_osz_CP_Dave_023
gabriel_playstationVR_2016_autumn08

Exkluzív programok a 2017 Őszi MondoConon

A MondoCon programjai közt jópár hosszú múltra tekint vissza és népszerűségük töretlen. Azonban mindig figyelünk arra is, hogy legyenek újdonságok, exklúzív programok és vendégek, amelyek minden egyes MondoCont egyedivé tesznek.

sayuri-cosplay-01-hu

Cosplayer vendégünk: Sayuri Cosplay

Második cosplayer vendégünk: Sayuri lesz a 2017-es őszi MondoConon! Az osztrák lány Lux Cosplay-jel (egyben legjobb barátnőjével) érkezik hozzánk Ausztriából! Ő is 2010-ben kezdett el cosplayelni, jelenleg Európa-szerte látogatja a rendezvényeket, vendég volt már többek között az osztrák AniNite-on, a VIECC-en, a DoKomin, a Nippon Nation-ön és a lengyel FOTOCON-on. Lux-hoz hasonlóan ő is vállal […]

0 comments
lux-cosplay-01-hu

Cosplayer vendégünk: Lux Cosplay

Az őszi MondoCon egyik cosplay sztárvendége maga az osztrák Lux Cosplay​ lesz! Lux 2010 óta cosplayel, civilként matematika-fizika szakos egyetemi hallgató. Kedvenc animéi a One Piece, Hunter x Hunter és a Fullmetal Alchemist Brotherhood, míg videojátékok közül a The Legend of Zeldát, a Pokémont, a Final Fantasy-t, a Life is Strange-t és a Harvest Moon-t […]

0 comments
elffi-cosplay-hu2

Cosplayer vendégünk: Elffi

Harmadik cosplayer sztárvendégünk nem más lesz, mint Elffi! A Finnországból érkező, 29 éves srácnak jelenleg 70 ezer követője van Facebookon. Egyik legismertebb cosplayje a One Punch Man Saitamája, de cosplayelt már a nálunk is ismert Avatar című animációs sorozatból is. Emellett, szerepelt már egy közös videóban korábbi sztárvendégünkkel, az olasz Leon Chiroval is! Facebook oldalán […]

0 comments
magyar-cp-zsuritagok

Magyar cosplay zsűri tagok: Rhysa, Dave és Dei

Sziasztok Varga Dávid vagyok avagy ahogy sokan ismernek Dawe Hihetetlen nagy dolog ez számomra hogy zsűritag lehetek holott mindig csak engem zsűriztek! XD  2009 ben készítettem el az első cosplayemet még nagyon kis zsenge kezdőként sok segítséget kaptam barátoktól és anyukámtól varrás téren. Kiegészítőket mint pl kardok fegyverek már a legelejétől saját terv alapján egyedül […]

0 comments
animefandub-weboldal

V. Anime fandub verseny

Szívesen előadnál egy drámai jelenetet Yūki és Zero főszereplésében a Vampire Knight-ból? Belebújnál All Might bőrébe, amint éppen Dekut biztatja sajátos kiképzési módszerével? Megformálnád a Gintama flúgos karaktereit, akik a leglehetetlenebb helyzetekben is készek kiparodizálni a shōnen animéket? Akkor jelentkezz anime fandub versenyünkre! A zsűriben megint hivatásos szinkronszínészek lesznek, keressük a legjobb hangot is a versenyen, ILLETVE, ha megvillantanád humoros oldaladat, várjuk a legjobb szinkronparódiákat is […]

0 comments
laudon-andrea-es-lippai-laszlo

Szinkronszínész vendégek

Szinkronszínész vendégünk: Laudon Andrea   A feltörekvő szinkronszínész az utóbbi évek legismertebb műveiben szerepelt, ő adta magyar hangját az Oscar-díjas Agymanók Riley-jának és a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című film Olive-jának. Animés szerepei is voltak (pl. Fullmetal Alchemist – Sheska)! Sőt, a régi PECSÁS animeconok rendszeres látogatója volt! Hogyan éli meg egy egykori animekedvelő, hogy […]

0 comments

Kövess minket online és nyomtatásban!

Ha részese akarsz lenni egy pezsgő, online közösségnek, vagy csak követni akarod a Mondoconnal kapcsolatos híreket, akkor kövess minket kedved szerint:

Amennyiben a rendezvény nem elégíti ki étvágyadat az animék és a geek cuccok iránt, akkor ne hagyd ki a magazinunkat sem, ami kéthavonta jelenik meg!

B1 cimlap okt_smallsmall
LEGFRISSEBB MONDO MAGAZIN
 


További Információk

Helyszín
A rendezvény helyszíne a Hungexpo, Budapest legnagyobb rendezvény-központja. Részletes információkat itt olvashattok arról, hogy hogyan találtok ki hozzánk.

Jegyvásárlás

A jegy 3800 Ft (illetve 3500 Ft az “early bird” jegy), amely a rendezvény mindkét napjára érvényes. A jegyek a helyszínen mindig kaphatóak, de a rendezvény előtt a partnereink is árusítják őket. Továbbá van lehetőség online elővételre, ekkor az előre kifizetett jegyeket úgyszintén a helyszínen tudjátok átvenni.

Minderről részletesebb információkat pedig itt olvashattok.

Online jegyvásárlás
Akciók

A rendezvényen lévő árusok különféle akciókkal szokták várni a látogatókat, de a legfontosabb talán az, hogy magából a jegy árából 2×1000 Ft levásárolható. Ehhez nem kell mást tenned, mintsem felkeresed a “Kuponos pultot”, ahol levásárolhatod ezt a kedvezményt. Az árusok a karszalagodon fogják majd megjelölni, amikor elhasználod a kedvezményed.
További akciókról itt olvashatsz

Partner-kapcsolatok

Amennyiben árusként vagy kiállítóként érdekel a MondoCon, a pultbérléssel kapcsolatos információkat olvasd el.

Sajtó akkreditáció ügyében Etlinger Edmond a te embered.

Minden más együttműködési ajánlattal pedig Szekeres András Márkot keresd.