Nyári MondoCon 2017 Július 15-16

 

A MondoCon a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a cosplay és a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat 2008 óta, töretlen népszerűséggel!

Üdv a MondoConon!

A MondoCon egy rendkívül szórakoztató animés és geek rendezvény, amit minden évszakban megrendezünk, hogy a rajongók és érdeklődők találkozhassanak egymással, megnézzék és részt vegyenek a programjainkon, és hogy átadhassák magukat a hobbijuknak egy hétvége erejéig. Ezeken a rendezvényeken (angolosan: Convention) mintegy tízezer látogató fordul meg – de ennek ellenére nagyon barátságos a hangulat, családias légkör fogad mindenkit.

A következő MondoCon július 15-16-án lesz.

Az első MondoCont még 2008-ban szerveztük, akkor még kimondottan mint anime és manga témájú Con. A mai napig az anime/manga rajongók a rendezvény fő oszlopa, de akkor se aggódj, ha ez spéciel nem érdekel. Az évek során folyamatosan bővült a programkínálatunk és a látogatóink érdeklődése. Így aztán a nyugati képregények, marvel filmek, fantasy, scifi, tv-sorozatok rajongói mind mind megtalálják a maguk helyét nálunk. Természetesen az esportok és videójátékok világa se hiányozhat ezek közül, a gamer programokat ugyanis a PC Guru csapatával együtt szervezzük.

No és persze azon se lepődik meg nálunk senki, ha a rajongók kedvenc karaktereiknek öltözve jönnek el. A cosplay nagyon pörög a Mondoconon, a látogatóink harmada valamilyen szinten kiöltözik az alkalomra: egyesek csak egy narutós fejpántot viselnek, mások viszont díjnyertes jelmezekben vonulnak fel. A lényeg, hogy mindannyian jól érzik magukat. Gyere, látogass el a rendezvényünkre, és biztosak vagyunk benne, hogy te is jól fogod érezni magad!


2016nyar_racz_tamas_cosplay_12
racz_nagyszinpad_2016_autum20
16win_szanifoto_02
shoya_eletkep_2016_autumn04
2015_osz_CP_Dave_023
gabriel_playstationVR_2016_autumn08

Exkluzív programok a 2017 Nyári MondoConon

A MondoCon programjai közt jópár hosszú múltra tekint vissza és népszerűségük töretlen. Azonban mindig figyelünk arra is, hogy legyenek újdonságok, exklúzív programok és vendégek, amelyek minden egyes MondoCont egyedivé tesznek.

leon-hun

Cosplayer vendégünk: Leon Chiro

A nyári MondoCon cosplay vendége és egyúttal cosplay-verseny zsűritagja, az olasz Leon Chiro lesz! Leon már második alkalommal látogat el a rendezvényünkre, fogadjátok őt megint sok-sok szeretettel! Az itáliai sármőr egyébként igazán testhez álló cosplayeiről vált ismertté. 2011 óta már szinte bejárta a világ nagyobb rendezvényeit, és dolgozott együtt olyan cégekkel, mint a Nintendo, az […]

0 comments
lippai-laszlo

Meglepetés vendégünk: Lippai László szinkronszínész

A nyári animés kerekasztal díszvendége maga Son Goku magyar hangja, Lippai László lesz! Kedvenc majomfarkú humorpalántánk mellett, azonban más terepen is megmutatta már tehetségét a színművész. Többek között, hallhattátok őt az alábbi művekben és szerepekben: Gyűrűk Ura – Tuk Peregrin Godzilla – Dr. Niko Tatopoulos Harry Potter – Mógus Professzor Mortal Kombat – Liu Kang […]

0 comments
misaki-hun

Cosplayer vendégünk: Misaki Sai

Másodjára tér vissza rendezvényünkre az ukrán szépség, Misaki Sai! Pugoffka-sama kedvenc modellje hihetetlenül karakterhű cosplayeivel kápráztatja el rajongóit – gyönyörű ázsiai vonásairól nem is beszélve! (Nem véletlenül hívták már meg több ázsiai rendezvényre!) 2008 óta cosplayel aktívan, a modellkedés mellett fotózással is foglalkozik (igazán profi cosplay videókban is szerepel!), a civil életben pedig dizájnerként dolgozik.

0 comments
animes-kerekasztal-2017-summer

Animés kerekasztal: Dragon Ball különkiadás!

A nyári animés kerekasztal fő témája úgy alakult, hogy megint tematikus lesz, mert… most figyeljetek: Lippai László, Son Goku magyar szinkronhangja lesz a díszvendégünk! Éppen ezért kishazánk legelvetemültebb DB-fanjai ülnek majd le velem egy órás tömény Dragon Ballos eszmecserére, mégpedig: Krisz, csípős nyelvű mókamesterünk Catrin, az AniMagazin főszerkesztője Dóczi Atis, az Animegyetem műsorvezetője DV, a […]

0 comments
nyari-con-magyar-cosplay-zsuri

Magyar cosplay zsűrink: Loveiny, Okkido, Tazzie

A nyári MondoCon cosplay craftmanship és Eurocosplay versenyén három szuper magyar cosplayer fog zsűrizni külföldi sztárvendégeink mellett. Hogy kik is ők? Loveiny Loveiny 2010 óta cosplayel, 2012 óta pedig sorra halmozza a díjakat! Nyert már cosplay craftmanship versenyünkön, volt, hogy ő vitte el a díjat original kategóriában is. A 2015-ös Euro Cosplay selejtezőnkön őt választottuk […]

0 comments
youtuber-kerekasztal

YouTuber kerekasztal

Lesz megint YouTuber kerekasztal? Bizony! Két új és két régi vendéggel várunk Titeket a nyári MondoCon nagyszínpadán 2017. július 16-án (vasárnap) 13 és 14 óra között! Miről fogunk beszélgetni? Egyrészt, megnézzük mi történt YouTubereinkkel tavasz óta (valaki azóta hatalmas animefan lett!), ennek kapcsán kifaggatjuk vendégeinket, hogy az animék milyen hatással voltak eddig rájuk, a munkásságukra. De emellett […]

0 comments

Kövess minket online és nyomtatásban!

Ha részese akarsz lenni egy pezsgő, online közösségnek, vagy csak követni akarod a Mondoconnal kapcsolatos híreket, akkor kövess minket kedved szerint:

Amennyiben a rendezvény nem elégíti ki étvágyadat az animék és a geek cuccok iránt, akkor ne hagyd ki a magazinunkat sem, ami két havonta jelenik meg!

 


További Információk

Helyszín
A rendezvény helyszíne a Hungexpo, Budapest legnagyobb rendezvény-központja. Részletes információkat itt olvashattok arról, hogy hogyan találtok ki hozzánk.

Jegyvásárlás

A jegy 3800 Ft (illetve 3500 Ft az “early bird” jegy), amely a rendezvény mindkét napjára érvényes. A jegyek a helyszínen mindig kaphatóak, de a rendezvény előtt a partnereink is árusítják őket. Továbbá van lehetőség online elővételre, ekkor az előre kifizetett jegyeket úgyszintén a helyszínen tudjátok átvenni.

Minderről részletesebb információkat pedig itt olvashattok.

Online jegyvásárlás
Akciók

A rendezvényen lévő árusok különféle akciókkal szokták várni a látogatókat, de a legfontosabb talán az, hogy magából a jegy árából 2×1000 Ft levásárolható. Ehhez nem kell mást tenned, mintsem felkeresed a “Kuponos pultot”, ahol levásárolhatod ezt a kedvezményt. Az árusok a karszalagodon fogják majd megjelölni, amikor elhasználod a kedvezményed.
További akciókról itt olvashatsz

Partner-kapcsolatok

Amennyiben árusként vagy kiállítóként érdekel a MondoCon, a pultbérléssel kapcsolatos információkat olvasd el.

Sajtó akkreditáció ügyében Etlinger Edmond a te embered.

Minden más együttműködési ajánlattal pedig Szekeres András Márkot keresd.