Őszi MondoCon 2018. október 20-21.

 

A MondoCon a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a cosplay és a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat 2008 óta, töretlen népszerűséggel!

Üdv a MondoConon!

A MondoCon egy rendkívül szórakoztató animés és geek rendezvény, amit minden évszakban megrendezünk, hogy a rajongók és érdeklődők találkozhassanak egymással, megnézzék és részt vegyenek a programjainkon, és hogy átadhassák magukat a hobbijuknak egy hétvége erejéig. Ezeken a rendezvényeken (angolosan: Convention) mintegy tízezer látogató fordul meg – de ennek ellenére nagyon barátságos a hangulat, családias légkör fogad mindenkit.

A következő MondoCon október 20-21-én lesz!

Az első MondoCont még 2008-ban szerveztük, akkor még kimondottan mint anime és manga témájú Con. A mai napig az anime/manga rajongók a rendezvény fő oszlopa, de akkor se aggódj, ha ez spéciel nem érdekel. Az évek során folyamatosan bővült a programkínálatunk és a látogatóink érdeklődése. Így aztán a nyugati képregények, marvel filmek, fantasy, scifi, tv-sorozatok rajongói mind mind megtalálják a maguk helyét nálunk. Természetesen az esportok és videójátékok világa se hiányozhat ezek közül, a gamer programokat ugyanis a PC Guru csapatával együtt szervezzük.

No és persze azon se lepődik meg nálunk senki, ha a rajongók kedvenc karaktereiknek öltözve jönnek el. A cosplay nagyon pörög a Mondoconon, a látogatóink harmada valamilyen szinten kiöltözik az alkalomra: egyesek csak egy narutós fejpántot viselnek, mások viszont díjnyertes jelmezekben vonulnak fel. A lényeg, hogy mindannyian jól érzik magukat. Gyere, látogass el a rendezvényünkre, és biztosak vagyunk benne, hogy te is jól fogod érezni magad!


2016nyar_racz_tamas_cosplay_12
racz_nagyszinpad_2016_autum20
16win_szanifoto_02
shoya_eletkep_2016_autumn04International Cosplay Champions Cup

A 2018-as év egyik fő újdonsága az International Cosplay Champions Cup. Ez egy két fordulós, nemzetközi verseny, amelyet több Közép-Európai országgal együtt szervezünk. Nem csak egy magyar selejtező lesz nálunk (nyáron), hanem a nemzetközi döntőnek is mi leszünk idén a házigazdái (ősszel). A részletekről itt olvashattok.

CosplayChampionsCup logo WEB

Exkluzív programok a 2018 Őszi MondoConon

A MondoCon programjai közt jópár hosszú múltra tekint vissza és népszerűségük töretlen. Azonban mindig figyelünk arra is, hogy legyenek újdonságok, exkluzív programok és vendégek, amelyek minden egyes MondoCont egyedivé tesznek.

Oleksii (Realityworkshop)-HU

Cosplayer díszvendég: Reality Workshop Ukrajnából

Oleksii Konstantynov cosplay- és jelmezkészítő Kyiv városából, Ukrajnából. Nemzetközi cosplay versenyeken zsűrizett már nem is egyszer, hatalmas tapasztalata van a craftolás terén, különösen páncélos jelmezek készítésében. Számtalan nagyobb versenyen nyert már, mint például, a Gamescom-on. Ismerd meg a munkásságát itt: https://facebook.com/realityworkshop/ http://instagram.com/my99reality/ https://www.etsy.com/shop/realityworkshop

0 comments
dasgemini-HU

Cosplayer díszvendég: DasGemini Németországból

Ő így mesél magáról: “Sziasztok! Gemini (dasGemini) vagyok, 25 éves és Németországból érkezem az idei MondoConra. 2009-ben kezdtem el cosplayelni. Az idő teltével a cosplay az egyik legfontosabb időtöltésemmé lépett elő. Minden szabadidőmet jelmezek gyártására fordítottam. Mindig van itt új felfedezendő terület, új alapanyag, ami csak megismerésre vár, emellett a cosplay számtalan lehetőséget ad a […]

0 comments
manuel-HU

Cosplayer díszvendég: Manuel D’Andrea Olaszországból

Manuel 1993-ban született és nevelkedett egy Róma melletti kis városkában. Rendkívül fiatalon már hatalmas érdeklődést mutatott a művészetek és a kreatív tevékenységek iránt. Elhivatottsága a festészet, a grafika, az utómunkálatok, a dekoráció, a szabászat és a szobrászat területeire is kiterjed. 2011-ben fedeszte fel a cosplay-készítés csodáit, és ekkor indult cosplayer karrierje is. 2012-ben számtalan díjat […]

0 comments
czeto-roland

Szinkronszínész vendég: Czető Roland – Vegeta magyar hangja

Az október 21-én tartandó anime fandub verseny egyik zsűritagja Czető Roland lesz! Czető Roland színész, szinkronszínész, 1989-ben született. A Viasat 6-on idén újonnan indult Dragon Ball Superhez csatlakozott, mint Vegeta szinkronhangja. Roland 5 éves kora óta szinkronizál, egy reklám videó révén került közel a szinkronszínészet világához, és azóta több mint 600 filmben szerepelt már. A […]

0 comments
hermione

Szinkronszínész vendég: Szabó Luca – Hermione magyar hangja

Az október 21-én tartandó anime fandub verseny egyik zsűritagja Szabó Luca lesz! Szabó Luca szinkronszínész, programozó, festő, designer, grafikus. Gyerekkora óta szinkronizál. Leghíresebb szinkronszerepe Hermione Granger (Emma Watson) a Harry Potter filmekben. De azért a számtalan filmes és TV-sorozatos szerep mellett akadt neki pár animés ill animációs filmes megjelenése is, mint WataMote (Oomatsu), Sailor Moon […]

0 comments

Kövess minket online és nyomtatásban!

Ha részese akarsz lenni egy pezsgő, online közösségnek, vagy csak követni akarod a Mondoconnal kapcsolatos híreket, akkor kövess minket kedved szerint:

Amennyiben a rendezvény nem elégíti ki étvágyadat az animék és a geek cuccok iránt, akkor ne hagyd ki a magazinunkat sem, ami kéthavonta jelenik meg!

LEGFRISSEBB MONDO MAGAZIN
 


További Információk

Helyszín
A rendezvény helyszíne a Hungexpo, Budapest legnagyobb rendezvény-központja. Részletes információkat itt olvashattok arról, hogy hogyan találtok ki hozzánk.

Jegyvásárlás

A jegy 4000 Ft (illetve 3500 Ft az “early bird” jegy). A jegyek a helyszínen mindig kaphatóak, de a rendezvény előtt a partnereink is árusítják őket. Továbbá van lehetőség online elővételre, ekkor az előre kifizetett jegyeket úgyszintén a helyszínen tudjátok átvenni.

Minderről részletesebb információkat pedig itt olvashattok.

Online jegyvásárlás
Akciók

A rendezvényen lévő árusok különféle akciókkal szokták várni a látogatókat, de a legfontosabb talán az, hogy magából a jegy árából 2×1000 Ft levásárolható. Ehhez nem kell mást tenned, mintsem felkeresed a “Kuponos pultot”, ahol levásárolhatod ezt a kedvezményt. Az árusok a karszalagodon fogják majd megjelölni, amikor elhasználod a kedvezményed.
További akciókról itt olvashatsz

Partner-kapcsolatok

Amennyiben árusként vagy kiállítóként érdekel a MondoCon, a pultbérléssel kapcsolatos információkat olvasd el.

Sajtó akkreditáció ügyében Etlinger Edmond a te embered.

Minden más együttműködési ajánlattal pedig Szekeres András Márkot keresd.