Tavaszi MondoCon 2018. április 7-8.

 

A MondoCon a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a cosplay és a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat 2008 óta, töretlen népszerűséggel!

Üdv a MondoConon!

A MondoCon egy rendkívül szórakoztató animés és geek rendezvény, amit minden évszakban megrendezünk, hogy a rajongók és érdeklődők találkozhassanak egymással, megnézzék és részt vegyenek a programjainkon, és hogy átadhassák magukat a hobbijuknak egy hétvége erejéig. Ezeken a rendezvényeken (angolosan: Convention) mintegy tízezer látogató fordul meg – de ennek ellenére nagyon barátságos a hangulat, családias légkör fogad mindenkit.

A következő MondoCon április 7-8-án lesz!

Az első MondoCont még 2008-ban szerveztük, akkor még kimondottan mint anime és manga témájú Con. A mai napig az anime/manga rajongók a rendezvény fő oszlopa, de akkor se aggódj, ha ez spéciel nem érdekel. Az évek során folyamatosan bővült a programkínálatunk és a látogatóink érdeklődése. Így aztán a nyugati képregények, marvel filmek, fantasy, scifi, tv-sorozatok rajongói mind mind megtalálják a maguk helyét nálunk. Természetesen az esportok és videójátékok világa se hiányozhat ezek közül, a gamer programokat ugyanis a PC Guru csapatával együtt szervezzük.

No és persze azon se lepődik meg nálunk senki, ha a rajongók kedvenc karaktereiknek öltözve jönnek el. A cosplay nagyon pörög a Mondoconon, a látogatóink harmada valamilyen szinten kiöltözik az alkalomra: egyesek csak egy narutós fejpántot viselnek, mások viszont díjnyertes jelmezekben vonulnak fel. A lényeg, hogy mindannyian jól érzik magukat. Gyere, látogass el a rendezvényünkre, és biztosak vagyunk benne, hogy te is jól fogod érezni magad!


2016nyar_racz_tamas_cosplay_12
racz_nagyszinpad_2016_autum20
16win_szanifoto_02
shoya_eletkep_2016_autumn04
2015_osz_CP_Dave_023
gabriel_playstationVR_2016_autumn08

International Cosplay Champions Cup

A 2018-as év egyik fő újdonsága az International Cosplay Champions Cup. Ez egy két fordulós, nemzetközi verseny, amelyet több Közép-Európai országgal együtt szervezünk. Nem csak egy magyar selejtező lesz nálunk (nyáron), hanem a nemzetközi döntőnek is mi leszünk idén a házigazdái (ősszel). A részletekről itt olvashattok.

CosplayChampionsCup logo WEB

Exkluzív programok a 2018 Tavaszi MondoConon

A MondoCon programjai közt jópár hosszú múltra tekint vissza és népszerűségük töretlen. Azonban mindig figyelünk arra is, hogy legyenek újdonságok, exklúzív programok és vendégek, amelyek minden egyes MondoCont egyedivé tesznek.

_Symphonia-HU

Cosplay vendég és zsűritag: Symphonia

A német származású Symphonia 2006 óta cosplay-jel. Erősségei közé tartozik a varrás, a hímzés és az apró kiegészítők (ékszerek) készítése. Cosplay felhozatala igen sokszínű, készít gamer, Disney (pl. Meg a Herkulesből), anime (pl. Kyouka a Boku no Hero Academiából vagy Sakura a Tsubasa: Reservoir Chronicle-ból) és DC (Wonderwoman és Poison Ivy) cosplayeket is. Ért el […]

0 comments
_tinyasou-HU

Cosplay vendég és zsűritag: TinYasuo

A dán származású TinYasuo 2007 óta cosplayel. Saját maga varrja a ruháit, sőt, a crossplay sem idegen tőle (Alice cosplay-jével bizonyította, hogy a smink és ruha tökéletessége mennyire sokat számít a karakterhűség terén) és commisionöket is vállal. Az utóbbi években számtalan díjat és jelölést halmozott fel. Első helyezett lett a 2013-as és a 2017-es Nordic […]

0 comments
_ELYON-HU

Cosplay vendég és zsűritag: Elyon

Elyont a legtöbben talán Disney hercegnő cosplayeiről ismerhetitek. Megelevenítette már többek között Elzát (Jégvarázs), Csipkerózsikát, Arielt és Aranyhajat is számtalan más – nemcsak Disney karakter mellett. Legutóbb azonban Sissi (Ausztria császárnője, Magyarország és Csehország királynéja) kosztümjével aratott sikereket Németországban, ugyanis a Hanami cosplay-versenyén első helyezést, a CosplayGenen pedig a legjobb jelmez díját érte el vele. […]

0 comments
moser-karoly

Moser Károly, InuYasha szinkronhangja a MondoConon!

Az 1977-ben született szinkronszínész, eredetileg színésznek készült, de végül mégis a szinkronizálás mellett kötött ki. Legismertebb szerepei: ő volt Anakin Skywalker a 2. és 3. Star wars filmekben, valamint A klónok háborúja című animációs-sorozatban, valamint az InuYasha főszereplőjének is ő kölcsönözte a hangját.   Az idei Tavaszi MondoConon április 8-án (vasárnap) találkozhattok majd vele, a […]

0 comments
czeto-zsanett

Czető Zsanett, a Kaleido Star hősnőjének szinkronhangja a tavaszi MondoConon!

Zsanett 1991-ben született, számtalan filmben és TV-soorzatban hallhattátok már a hangját. Konkrétan 4 éves kora óta szinkronizál, de közben színházban is szerepel, 6 évig volt tagja a Musical Varázs Stúdiónak, jelenleg azonban az Otthon Theatrum társulat tagja. Legismertebb szerepei: Kaleido Star főhősnője, A vadon hercegnőjének címszerepe és a Bűbájos boszorkák Paige nevű karaktere. Az idei […]

0 comments

Kövess minket online és nyomtatásban!

Ha részese akarsz lenni egy pezsgő, online közösségnek, vagy csak követni akarod a Mondoconnal kapcsolatos híreket, akkor kövess minket kedved szerint:

Amennyiben a rendezvény nem elégíti ki étvágyadat az animék és a geek cuccok iránt, akkor ne hagyd ki a magazinunkat sem, ami kéthavonta jelenik meg!

LEGFRISSEBB MONDO MAGAZIN
 


További Információk

Helyszín
A rendezvény helyszíne a Hungexpo, Budapest legnagyobb rendezvény-központja. Részletes információkat itt olvashattok arról, hogy hogyan találtok ki hozzánk.

Jegyvásárlás

A jegy 4000 Ft (illetve 3500 Ft az “early bird” jegy). A jegyek a helyszínen mindig kaphatóak, de a rendezvény előtt a partnereink is árusítják őket. Továbbá van lehetőség online elővételre, ekkor az előre kifizetett jegyeket úgyszintén a helyszínen tudjátok átvenni.

Minderről részletesebb információkat pedig itt olvashattok.

Online jegyvásárlás
Akciók

A rendezvényen lévő árusok különféle akciókkal szokták várni a látogatókat, de a legfontosabb talán az, hogy magából a jegy árából 2×1000 Ft levásárolható. Ehhez nem kell mást tenned, mintsem felkeresed a “Kuponos pultot”, ahol levásárolhatod ezt a kedvezményt. Az árusok a karszalagodon fogják majd megjelölni, amikor elhasználod a kedvezményed.
További akciókról itt olvashatsz

Partner-kapcsolatok

Amennyiben árusként vagy kiállítóként érdekel a MondoCon, a pultbérléssel kapcsolatos információkat olvasd el.

Sajtó akkreditáció ügyében Etlinger Edmond a te embered.

Minden más együttműködési ajánlattal pedig Szekeres András Márkot keresd.