Őszi MondoCon 2019. november 2-3.

A MondoCon a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a cosplay és a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat 2008 óta, töretlen népszerűséggel!

Üdv a MondoConon!

A MondoCon egy rendkívül szórakoztató animés és geek rendezvény, amit minden évszakban megrendezünk, hogy a rajongók és érdeklődők találkozhassanak egymással, megnézzék és részt vegyenek a programjainkon, és hogy átadhassák magukat a hobbijuknak egy hétvége erejéig. Ezeken a rendezvényeken (angolosan: Convention) mintegy tízezer látogató fordul meg – de ennek ellenére nagyon barátságos a hangulat, családias légkör fogad mindenkit.

A következő MondoCon november 2-3-án lesz!

Az első MondoCont még 2008-ban szerveztük, akkor még kimondottan mint anime és manga témájú Con. A mai napig az anime/manga rajongók a rendezvény fő oszlopa, de akkor se aggódj, ha ez spéciel nem érdekel. Az évek során folyamatosan bővült a programkínálatunk és a látogatóink érdeklődése. Így aztán a nyugati képregények, marvel filmek, fantasy, scifi, tv-sorozatok rajongói mind mind megtalálják a maguk helyét nálunk. Természetesen az esportok és videójátékok világa se hiányozhat ezek közül, a gamer programokat ugyanis a PC Guru csapatával együtt szervezzük.

No és persze azon se lepődik meg nálunk senki, ha a rajongók kedvenc karaktereiknek öltözve jönnek el. A cosplay nagyon pörög a Mondoconon, a látogatóink harmada valamilyen szinten kiöltözik az alkalomra: egyesek csak egy narutós fejpántot viselnek, mások viszont díjnyertes jelmezekben vonulnak fel. A lényeg, hogy mindannyian jól érzik magukat. Gyere, látogass el a rendezvényünkre, és biztosak vagyunk benne, hogy te is jól fogod érezni magad!racz_nagyszinpad_2016_autum20
shoya_eletkep_2016_autumn04


International Cosplay Champions Cup

A 2018-as év egyik fő újdonsága az International Cosplay Champions Cup volt. Ez egy két fordulós, nemzetközi verseny, amelyet több Közép-Európai országgal együtt szervezünk, és az idei évben is folytatódik!

A magyarországi selejtező a nyári MondoConon kerül megrendezésre, a döntő pedig Szlovákiában lesz szeptemberben a Comics Salon rendezvényen. A részletekről itt olvashattok.

CosplayChampionsCup logo WEB

Exkluzív programok a 2019 Őszi MondoConon

A MondoCon programjai közt jópár hosszú múltra tekint vissza és népszerűségük töretlen. Azonban mindig figyelünk arra is, hogy legyenek újdonságok, exkluzív programok és vendégek, amelyek minden egyes MondoCont egyedivé tesznek.

Cosplayer díszvendég: Storm Cosplay Belgiumból

Fogadjátok szeretettel Storm Cosplay-t, aki az Őszi MondoCon 2019 kiemelt cosplay vendége és egyben cosplay craftsmanship versenyünk egyik zsűritagja lesz. Storm Cosplay Belgiumból érkezik hozzánk, ő így mesél magáról:  “Sziasztok, Lieven, avagy Storm vagyok, 19 éves cosplayer Belgiumból. 2014 óta foglalkozom cosplay-jel, de jelmezeket aktívan 2017 óta készítek. A kedvenc részem a cosplay-készítés során egyértelműen […]

0 comments

Cosplayer díszvendég és zsűritag: NONA Industries Lengyelországból

Fogadjátok szeretettel NONA Industries-t, aki az Őszi MondoCon 2019 kiemelt cosplay vendége és egyben cosplay craftsmanship versenyünk egyik zsűritagja lesz. Nona Lengyelországból érkezik hozzánk, ő így mesél magáról: “2015 óta cosplayelek, specialitásom a cosplay elektronika, a LED világítás használata segédmotorok ötvözésével (nem fogjátok elhinni, de villamosmérnök vagyok főállásban!). Az eddigi cosplayeim közül a Program Camille (League of Legends) […]

0 comments

Színész, szinkronszínész vendég: Dolmány Attila

Örömmel jelentjük be, hogy az idei Őszi MondoCon 2019 díszvendége Koltai Judit mellett Dolmány Attila színész lesz. Attila nemcsak neves színházi darabokban szerepelt már színpadon, hanem íróként és rendezőként is megmutatta már tudását. Itthon nagy sikernek örvendő televíziós sorozatokban, filmekben, animációs filmekben adta már egy-egy karakter hangját, legyen az éppen a Jóbarátok, a Kés alatt, […]

0 comments

Szinkronszínész vendég: Koltai Judit

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni nektek, hogy az Őszi MondoCon magyar díszvendége Koltai Judit színésznő, rendező, színházigazgató, szinkronszínésznő, és egyúttal Koltai Róbert húga lesz.    A művésznő a vasárnap (2019. november 3.) 13 órakor kezdődő animefandub-versenyünk zsűritagja lesz, emellett, a program után egy fél órás beszélgetést is meghallgathattok vele a nagyszínpadon. Ismertebb szinkronszerepeit talán nem is kell […]

0 comments

Komino Masahiko, japán animátor és karakter dizájner

Bleach. Hellsing. Noragami Aragoto. JOJO’s Bizarre Adventure. Dororo (2019).  Csak néhány olyan neves anime-sorozat, amin Komino Masahiko már dolgozott. A 2019-es MondoCon vasárnapi napján, 12:00-13:00 között (az időpont még változhat!), a nagyszínpadon fog majd egy animeipar szaki előadással egybekötött beszélgetést tartani rajzos workshop formájában arról, hogy mégis miképpen készül el egy anime végleges animációja. Komino […]

0 comments

Mizuno Kanon, a “japán éneklő baba”

➖➖➖ Milyen lehet modern japán pop zenét ötvözni a tradicionálisabb ENKA stílussal? Te is táncra perdülsz, ha kedvenc anime opening és ending dalaid csendülnek fel? (Legyen az akár a Neon Genesis Evangelion – “Zankoku na tensi no These” dala? Vagy a Shingeki no kyojin “Guren no Yumiya” című dala?  Nos, akármelyik is szórakoztasson, Mizuno Kanon, […]

0 comments

Kövess minket online és nyomtatásban!

Ha részese akarsz lenni egy pezsgő, online közösségnek, vagy csak követni akarod a Mondoconnal kapcsolatos híreket, akkor kövess minket kedved szerint:

Amennyiben a rendezvény nem elégíti ki étvágyadat az animék és a geek cuccok iránt, akkor ne hagyd ki a magazinunkat sem, ami kéthavonta jelenik meg!

LEGFRISSEBB MONDO MAGAZIN
 


További Információk

Helyszín
A rendezvény helyszíne a Hungexpo, Budapest legnagyobb rendezvény-központja. Részletes információkat itt olvashattok arról, hogy hogyan találtok ki hozzánk.

Jegyvásárlás

A jegy 4000 Ft (illetve 3500 Ft az “early bird” jegy). A jegyek a helyszínen mindig kaphatóak, de a rendezvény előtt a partnereink is árusítják őket. Továbbá van lehetőség online elővételre, ekkor az előre kifizetett jegyeket úgyszintén a helyszínen tudjátok átvenni.

Minderről részletesebb információkat pedig itt olvashattok.

Online jegyvásárlás
Akciók

A rendezvényen lévő árusok különféle akciókkal szokták várni a látogatókat, de a legfontosabb talán az, hogy magából a jegy árából 2×1000 Ft levásárolható. Ehhez nem kell mást tenned, mintsem felkeresed a “Kuponos pultot”, ahol levásárolhatod ezt a kedvezményt. Az árusok a karszalagodon fogják majd megjelölni, amikor elhasználod a kedvezményed.
További akciókról itt olvashatsz

Partner-kapcsolatok

Amennyiben árusként vagy kiállítóként érdekel a MondoCon, a pultbérléssel kapcsolatos információkat olvasd el.

Sajtó akkreditáció ügyében Etlinger Edmond a te embered.

Minden más együttműködési ajánlattal pedig Szekeres András Márkot keresd.