Nyári MondoCon 2019. július 27-28.

A MondoCon a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a cosplay és a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat 2008 óta, töretlen népszerűséggel!

Üdv a MondoConon!

A MondoCon egy rendkívül szórakoztató animés és geek rendezvény, amit minden évszakban megrendezünk, hogy a rajongók és érdeklődők találkozhassanak egymással, megnézzék és részt vegyenek a programjainkon, és hogy átadhassák magukat a hobbijuknak egy hétvége erejéig. Ezeken a rendezvényeken (angolosan: Convention) mintegy tízezer látogató fordul meg – de ennek ellenére nagyon barátságos a hangulat, családias légkör fogad mindenkit.

A következő MondoCon július  27-28-án lesz!

Az első MondoCont még 2008-ban szerveztük, akkor még kimondottan mint anime és manga témájú Con. A mai napig az anime/manga rajongók a rendezvény fő oszlopa, de akkor se aggódj, ha ez spéciel nem érdekel. Az évek során folyamatosan bővült a programkínálatunk és a látogatóink érdeklődése. Így aztán a nyugati képregények, marvel filmek, fantasy, scifi, tv-sorozatok rajongói mind mind megtalálják a maguk helyét nálunk. Természetesen az esportok és videójátékok világa se hiányozhat ezek közül, a gamer programokat ugyanis a PC Guru csapatával együtt szervezzük.

No és persze azon se lepődik meg nálunk senki, ha a rajongók kedvenc karaktereiknek öltözve jönnek el. A cosplay nagyon pörög a Mondoconon, a látogatóink harmada valamilyen szinten kiöltözik az alkalomra: egyesek csak egy narutós fejpántot viselnek, mások viszont díjnyertes jelmezekben vonulnak fel. A lényeg, hogy mindannyian jól érzik magukat. Gyere, látogass el a rendezvényünkre, és biztosak vagyunk benne, hogy te is jól fogod érezni magad!


2016nyar_racz_tamas_cosplay_12
racz_nagyszinpad_2016_autum20
16win_szanifoto_02
shoya_eletkep_2016_autumn04International Cosplay Champions Cup

A 2018-as év egyik fő újdonsága az International Cosplay Champions Cup volt. Ez egy két fordulós, nemzetközi verseny, amelyet több Közép-Európai országgal együtt szervezünk, és az idei évben is folytatódik!

A magyarországi selejtező a nyári MondoConon kerül megrendezésre, a döntő pedig Szlovákiában lesz szeptemberben a Comics Salon rendezvényen. A részletekről itt olvashattok.

CosplayChampionsCup logo WEB

Exkluzív programok a 2019 Nyári MondoConon

A MondoCon programjai közt jópár hosszú múltra tekint vissza és népszerűségük töretlen. Azonban mindig figyelünk arra is, hogy legyenek újdonságok, exkluzív programok és vendégek, amelyek minden egyes MondoCont egyedivé tesznek.

Cosplayer díszvendég és zsűritag: Danny McFly Cosplay

Danny McFly – avagy korábbi nevén Eyes of Sauron Designs – már két éve járt nálunk a MondoConon és most visszatért! Danny díjnyertes cosplayer, aki harci páncélok, izmos suitok, YouTube tutorialok és SFX make-upok készítéséről ismert. Az elmúlt évek alatt, több mint 50 rendkívül részletes cosplayt készített már. Számtalan díj bezsebelése mellett, több nemzetközi cosplay-versenyen […]

0 comments

Cosplayer díszvendég és zsűritag: Elyon Cosplay

Elyont a legtöbben talán Disney hercegnő cosplayeiről ismerhetitek. Megelevenítette már többek között Elzát (Jégvarázs), Csipkerózsikát, Arielt és Aranyhajat is számtalan más – nemcsak Disney karakter mellett. Az utóbbi években például Sissi (Ausztria császárnője, Magyarország és Csehország királynéja) kosztümjével aratott sikereket külföldön, ugyanis a Hanami cosplay-versenyén első helyezést ért el, a CosplayGenen pedig a legjobb jelmez […]

0 comments

Cosplayer díszvendég és zsűritag: Liechee Cosplay

Németországból származó cosplayer vagyok, és az elmúlt 14 év alatt, több, mint 70 cosplayt készítettem. 14 éves koromban kaptam az első varrógépemet, és magamtól tanultam meg varrni, valamint craftolni. Különösen imádok hercegnőket cosplayelni, de persze élvezek más típusú karakterek bőrébe bújni, például főgonoszokéba. És ez a cosplay egyik szépsége a sok közül: itt nincs határ. […]

0 comments

Kövess minket online és nyomtatásban!

Ha részese akarsz lenni egy pezsgő, online közösségnek, vagy csak követni akarod a Mondoconnal kapcsolatos híreket, akkor kövess minket kedved szerint:

Amennyiben a rendezvény nem elégíti ki étvágyadat az animék és a geek cuccok iránt, akkor ne hagyd ki a magazinunkat sem, ami kéthavonta jelenik meg!

LEGFRISSEBB MONDO MAGAZIN
 


További Információk

Helyszín
A rendezvény helyszíne a Hungexpo, Budapest legnagyobb rendezvény-központja. Részletes információkat itt olvashattok arról, hogy hogyan találtok ki hozzánk.

Jegyvásárlás

A jegy 4000 Ft (illetve 3500 Ft az “early bird” jegy). A jegyek a helyszínen mindig kaphatóak, de a rendezvény előtt a partnereink is árusítják őket. Továbbá van lehetőség online elővételre, ekkor az előre kifizetett jegyeket úgyszintén a helyszínen tudjátok átvenni.

Minderről részletesebb információkat pedig itt olvashattok.

Online jegyvásárlás
Akciók

A rendezvényen lévő árusok különféle akciókkal szokták várni a látogatókat, de a legfontosabb talán az, hogy magából a jegy árából 2×1000 Ft levásárolható. Ehhez nem kell mást tenned, mintsem felkeresed a “Kuponos pultot”, ahol levásárolhatod ezt a kedvezményt. Az árusok a karszalagodon fogják majd megjelölni, amikor elhasználod a kedvezményed.
További akciókról itt olvashatsz

Partner-kapcsolatok

Amennyiben árusként vagy kiállítóként érdekel a MondoCon, a pultbérléssel kapcsolatos információkat olvasd el.

Sajtó akkreditáció ügyében Etlinger Edmond a te embered.

Minden más együttműködési ajánlattal pedig Szekeres András Márkot keresd.