Tavaszi MondoCon 2020. április 11-12.

A MondoCon a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a cosplay és a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat 2008 óta, töretlen népszerűséggel!

Üdv a MondoConon!

A MondoCon egy rendkívül szórakoztató animés és geek rendezvény, amit minden évszakban megrendezünk, hogy a rajongók és érdeklődők találkozhassanak egymással, megnézzék és részt vegyenek a programjainkon, és hogy átadhassák magukat a hobbijuknak egy hétvége erejéig. Ezeken a rendezvényeken (angolosan: Convention) mintegy tízezer látogató fordul meg – de ennek ellenére nagyon barátságos a hangulat, családias légkör fogad mindenkit.

A következő MondoCon április 11-12-én lesz!

Az első MondoCont még 2008-ban szerveztük, akkor még kimondottan mint anime és manga témájú Con. A mai napig az anime/manga rajongók a rendezvény fő oszlopa, de akkor se aggódj, ha ez spéciel nem érdekel. Az évek során folyamatosan bővült a programkínálatunk és a látogatóink érdeklődése. Így aztán a nyugati képregények, marvel filmek, fantasy, scifi, tv-sorozatok rajongói mind mind megtalálják a maguk helyét nálunk. Természetesen az esportok és videójátékok világa se hiányozhat ezek közül, a gamer programokat ugyanis a PC Guru csapatával együtt szervezzük.

No és persze azon se lepődik meg nálunk senki, ha a rajongók kedvenc karaktereiknek öltözve jönnek el. A cosplay nagyon pörög a Mondoconon, a látogatóink harmada valamilyen szinten kiöltözik az alkalomra: egyesek csak egy narutós fejpántot viselnek, mások viszont díjnyertes jelmezekben vonulnak fel. A lényeg, hogy mindannyian jól érzik magukat. Gyere, látogass el a rendezvényünkre, és biztosak vagyunk benne, hogy te is jól fogod érezni magad!racz_nagyszinpad_2016_autum20
shoya_eletkep_2016_autumn04


Exkluzív programok a 2020 Tavaszi MondoConon

A MondoCon programjai közt jópár hosszú múltra tekint vissza és népszerűségük töretlen. Azonban mindig figyelünk arra is, hogy legyenek újdonságok, exkluzív programok és vendégek, amelyek minden egyes MondoCont egyedivé tesznek.

Külföldi cosplayer díszvendég: Kamui Cosplay Németországból

A cosplay világának egyik legnagyobb európai neve, Kamui Cosplay lesz a tavaszi con kiemelt díszvendége és emellett craftsmanship, illetve EuroCosplay előselejtező versenyeinket is zsűrizni fogja. Ha esetleg nem ismernéd Kamuit, itt egy rövid bemutatkozó tőle: “Svetlana Quindt (aka Kamui Cosplay) egy nemzetköileg elismert cosplay készítő, író, tanár és videó készítő Németországból. 15 éve foglalkozik cosplay-jel, […]

Külföldi cosplayer díszvendég: Tsuya Cosplay Ausztriából

Ő így ír magáról: “Sziasztok! Tsuya vagyok, cosplayer, commission maker Ausztriából. Imádok varrni, új jelmezeket készíteni és varrásmintákat rajzolni. Most éppen egy kis vállalkozáson dolgozom, ahol egyedi szabásmintákat készítek cosplayerek számára. Ez lesz az első magyar conom, amin részt veszek, és alig várom, hogy új arcokkal találkozhassam, és beszélgethessek veletek a közös hobbinkról!” Ha jobban […]

Külföldi cosplayer díszvendég: Bendershield Cosplay Szerbiából

Ő így ír magáról: “Ha összevonsz egy cosplayert, színészt és egy szórakoztató személyiséget, akkor megkapod Bendershield Cosplayt. 2014-ben kezdtem el cosplayeket készíteni, de előtte már készítettem kiegészítőket és egyéb részleteket más cosplayerek számára is.  Sikeres amatőr színész voltam, több díjat is nyertem, és egyszer profi szinten is sikerült teljesítenem. De végül nem a színészeti pályát […]

Japán díszvendég: KOHEI

Ki is KOHEI? A Japánban született zenész és dalszövegíró – pontosan Mishima városában látta meg a napvilágot – 2011-ben alapította meg saját zenekarát,【Ascension Blue】néven, mégpedig Tokióban. 2018-ban szólókarrierbe kezdett, akusztikus gitáron adja elő saját dalait, azóta már egy minialbumot is megjelentetett érzelmes, romantikus hangvételű balladáinak, melyeknek címe: Someday, Innocent Dance és ありがとう. A dalait és […]


Kövess minket online és nyomtatásban!

Ha részese akarsz lenni egy pezsgő, online közösségnek, vagy csak követni akarod a Mondoconnal kapcsolatos híreket, akkor kövess minket kedved szerint:

Amennyiben a rendezvény nem elégíti ki étvágyadat az animék és a geek cuccok iránt, akkor ne hagyd ki a magazinunkat sem, ami kéthavonta jelenik meg!

LEGFRISSEBB MONDO MAGAZIN
 


További Információk

Helyszín
A rendezvény helyszíne a Hungexpo, Budapest legnagyobb rendezvény-központja. Részletes információkat itt olvashattok arról, hogy hogyan találtok ki hozzánk.

Jegyvásárlás

A jegy 4000 Ft (illetve 3500 Ft az “early bird” jegy). A jegyek a helyszínen mindig kaphatóak, de a rendezvény előtt a partnereink is árusítják őket. Továbbá van lehetőség online elővételre, ekkor az előre kifizetett jegyeket úgyszintén a helyszínen tudjátok átvenni.

Minderről részletesebb információkat pedig itt olvashattok.

Online jegyvásárlás
Akciók

A rendezvényen lévő árusok különféle akciókkal szokták várni a látogatókat, de a legfontosabb talán az, hogy magából a jegy árából 2×1000 Ft levásárolható. Ehhez nem kell mást tenned, mintsem felkeresed a “Kuponos pultot”, ahol levásárolhatod ezt a kedvezményt. Az árusok a karszalagodon fogják majd megjelölni, amikor elhasználod a kedvezményed.
További akciókról itt olvashatsz

Partner-kapcsolatok

Amennyiben árusként vagy kiállítóként érdekel a MondoCon, a pultbérléssel kapcsolatos információkat olvasd el.

Sajtó akkreditáció ügyében Etlinger Edmond a te embered.

Minden más együttműködési ajánlattal pedig Szekeres András Márkot keresd.