Horda (Razorland trilógia 3. kötet)(Fumax megjelenés)

A trilógia 3. kötete New York Times bestseller lett megjelenésekor, a kiadás jogait már 10 országba eladták…

Tartalom:

A horda megérkezett.

Pikk élete örökös harcból állt, amíg Megváltásban be nem fogadták. A várost azonban körülzárták a mutáns korcsok, és félő, hogy a lány máris elveszíti a nem rég megszerzett biztonságot, új, szerető családját.

Barátaival, Fakóval, Kószával és Tegannal ezért lehetetlen küldetést vállal: titokban elhagyja a települést, hogy segítséget szerezzen és megmentse azokat, akiknek új életét köszönheti. Amikor útnak indulnak, Pikk még nem is sejti, hogy a mindent eldöntő csata felé száguld. A korcsok már nem azok az értelem nélküli szörnyek, amiket az Enklávéban megismert: uralják a vadont, emberek városait rohanják le, felderítőket küldenek ki. Véres háború közeleg, olyan küzdelem, amilyenre évszázadok óta nem volt példa. De az emberiség már elfeledte, hogyan álljon ki magáért.

Csak egy valaki képes összefogni őket: Pikk.

A tét ezúttal nem csupán egy enkláve, egy helyőrség, vagy egy városka. Az egykori vadásznő most a teljes emberi faj túléléséért kénytelen fegyvert rántani, noha ő maga sem tudja, egyetlen lány és maroknyi barát megállíthatja-e a pusztítás hordáját…

„Sötét színek, hátborzongató történet… Ann Aguirre könyvét nem lehet letenni!”

Gena Showalter, a New York Times sikerszerzője

ADATLAP:

cím: Horda (Razorland trilógia 3. kötet)
Eredeti cím: Horde
Írta: Ann Aguirre
Műfaj: ifjúsági
Méret: 142×198 mm
Hossza: 430 oldal
Fogy.ár: 3.495-Ft