Állati Gyűjtőpont

Sziasztok ismét jelentkezik az Állati Gyűjtőpont!

Ősszel is kint leszünk Conon, hogy segíthessünk a rászoruló állatoknak. Most Ősszel a Gyömrői Árvácskák menhelyet fogjuk támogatni!

Egy kedves felajánló jóvoltából, egy különleges VR élménnyel lesz gazdagabb aki adománnyal segíti a menhelyet! Az adományozók nem a szokásos játékokat próbálhatják majd ki. Annyi a változás, hogy a kipróbálandó játékok adományok fejében lesznek elérhetőek. A játékok mögé felsoroljuk, hogy miért cserébe lehet kipróbálni.

Kipróbálható játékok:

 TheBlu:
Nézd meg a saját szemeddel a medúzák vonulását , esetleg nézz farkaszemet egy nagy kék bálnával , vagy merülj a mélységbe egy zseblámpával – Összesen 10 perc 1 fix és 1 választható szimuláció)  „Ára”=1 Nagy konzerv (kutya/cica), vagy egy 400gramm-os tészta, vagy 1 kiló rizs, vagy póráz minden mennyiségben és méretben,  vagy 4db alutasakos eledel, vagy bármilyen kutya cica nasi.🦈

Kapcsolódó kép

The Lab:
Az első Virtuális élmény átélésének legjobb helyszíne, ismerd meg a Virtuális valóság alapjait (30 perces menet)) „Ára”= 1 darab fertőtlenítőszer (domesztos / flóraszept) / nagyméretű fém etetőtál / színes rugalmas öntapadó kötszer / 1 csomag nagymérető szemeteszsák / 4 nagy konzerv (kutya/cica) , vagy 1 és fél kiló kutyatáp.

Képtalálat a következőre: „the lab vr”

️AFFECTED: The Manor (+18)
 Végy egy mély levegőt, és sétálj be a horror házába. „Csak Erős Idegzetűeknek” (20 perces menet) „Ára”=Bármilyen kutya gyógyszer, vagy 1 kiló száraztáp (kutya/cica), vagy 3 nagy konzerv (kutya/cica), vagy 2db kutyaszalámi.

Képtalálat a következőre: „affected the manor vr”

Hot Dogs Horseshoes and Hand grenades (+12):
Próbálj ki „igazi” fegyvereket, virsli ellenségen, gyerünk folyjon az a mustárvér (20 perc maximum) ) – „Ára”= Fél kiló száraz (kutya/cica), vagy 2 nagy konzerv (kutya/cica), vagy a legkisebb kiszerelésű száraz táp DE Royal Canin beteg kutyák vagy cicák részére pl: vesekímélő, emésztés könnyítő. gyomorkímélő

Képtalálat a következőre: „Hot Dogs Horseshoes and Hand grenades vr”