AMV MORTAL KOMBAT 13 – National Strike! Edition

Test your might! Round 1! Fight! Flawless Victory!

Mindig is tudni szeretted volna, hogy milyen lenne különböző évek és készítők AMV-it egy nagy, nyílt bajnokság keretében egymásnak ereszteni a nagykívetítőn? A szokásosan váratlan izgalmakat hozó, legutóbbi őszi összecsapások után ismét elérkezett az idő, hogy beüljetek az AMV Mortal Kombat legújabb tavaszi mérkőzéseire! Ezúttal nemzeti színekbe öltözve csupa olyan alkotások csapnak össze majd a nagyszínpadon egy-egy választható kategóriában, amelyek adott nemzetiségű (pl. orosz, amerikai, francia stb.) vágók munkái, de vegyes műfajjal.

Az AMV Mortal Kombat a szokásos sima AMV-vetítésektől eltérően egy sokkal interaktívabb, a közönséget is aktívan bevonó AMV-s program.

A vetítés menete: A megmérkőzésre előre összeválogatott AMV-k kerülnek csoportokba, változatos előadóktól, évből és műfajból. A program szerkesztője több jól ismert AMV műfaj (pl. akció-character profile, dráma-sentimental, fun-paródia, horror-pszichedelikus, trailer, dance-upbeat, stb.) vagy más rendezőelv alapján határozza meg a válogatásokat. Minden műfajból húzással kisorsol a nézőközönség egyet, amelyen belül szintén sorshúzással fog a véletlenszerűen kiválasztott két videó fog egymással ringbe szállni. A két videó a jól ismert Mortalos felvezetéssel egymás után levetítésre kerül. Az a videó nyeri a kört és a továbbjutási jogot a következő Mortal Kombat fordulóba, amelyikre a közönség reakciója egyértelműbb, látványosabb és persze hangosabb.

ARE YOU READY FOR THE FIGHT!?

Az AMV Mortal Kombat 13 – National Strike! Edition élő bajnokságát május 5. vasárnap 11:00-től követhetitek nyomon és szurkolhatjátok végig a Con Nagyszínpadán. Nézzetek be, hogy tuti ne maradjatok le a tavasz legfelpezsdítőbb AMV-s összecsapásáról!