AMV MORTAL KOMBAT 20 – Retro Edition

Test your might! Round 1! Fight! Flawless Victory!

Mindig is tudni szeretted volna, hogy milyen lenne különböző évek és készítők AMV-it egy nagy, vérre menő nyílt bajnokság keretében egymásnak ereszteni és levetíteni? Ismét itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy beüljetek az AMV Mortal Kombat legújabb őszi mérkőzéseire! Ezúttal megint a nosztalgiahullámokat meglovagolva csak olyan „retró” alkotások csapnak össze majd a kivetítőn, amelyek a korai , 2010-es évek  előtti pezsgő AMV-s korszakának nemzetközi versenyein szerepeltek vagy váltak (köz)ismertté.

Az AMV Mortal Kombat a szokásos sima AMV-vetítésektől eltérően egy sokkal interaktívabb, a közönséget is aktívan bevonó AMV-s program.

A vetítés menete: A megmérkőzésre előre összeválogatott AMV-k kerülnek csoportokba, változatos előadóktól, évből és műfajból. A program szerkesztője több jól ismert AMV műfajba (pl. akció-character profile, romance-sentimental, fun-paródia, dráma-pszichedelikus, trailer, dance-upbeat, stb.) rendezi össze a válogatásokat. Minden műfajból húzással kisorsol a nézőközönség egyet, amelyen belül szintén sorshúzással fog a véletlenszerűen kiválasztott két videó fog egymással ringbe szállni. A két videó a jól ismert Mortalos felvezetéssel egymás után levetítésre kerül. Az a videó nyeri a kört és a továbbjutási jogot a következő Mortal Kombat fordulóba, amelyikre a közönség reakciója egyértelműbb, látványosabb és persze hangosabb.

ARE YOU READY FOR THE FIGHT!?

Az AMV Mortal Kombat 20 – Retro Edition élő bajnokságát október 23. vasárnap 10:30-től követhetitek nyomon és szurkolhatjátok végig a Con Nagyszínpadán. Nézzetek be, hogy tuti ne maradjatok le az ősz legérdekesebb AMV-s összecsapásairól!