AMV Mortal Kombat

🔥 Test your might! Round 1! Fight! Flawless Victory! 🔥

Mindig is tudni szeretted volna, hogy milyen lenne különböző évek és készítők AMV-it egy nagy, nyílt bajnokság keretében egymásnak ereszteni a nagykívetítőn?

Az AMV Mortal Kombat a szokásos sima AMV-vetítésektől eltérően egy sokkal interaktívabb, a közönséget is aktívan bevonó AMV-s program.

📽 A vetítés menete: 📽 A megmérkőzésre előre összeválogatott AMV-k kerülnek csoportokba, változatos előadóktól, évből és műfajból. A program szerkesztője több jól ismert AMV műfaj (pl. akció-character profile, dráma-sentimental, fun-paródia, horror-pszichedelikus, trailer, dance-upbeat, stb.) vagy más rendezőelv alapján határozza meg a válogatásokat. Minden műfajból húzással kisorsol a nézőközönség egyet, amelyen belül szintén sorshúzással fog a véletlenszerűen kiválasztott két videó fog egymással ringbe szállni. A két videó a jól ismert Mortalos felvezetéssel egymás után levetítésre kerül. Az a videó nyeri a kört és a továbbjutási jogot a következő Mortal Kombat fordulóba, amelyikre a közönség reakciója egyértelműbb, látványosabb és persze hangosabb.

🔥 ARE YOU READY FOR THE FIGHT!? 🔥

Az AMV Mortal Kombat összecsapásait október 24. vasárnap 15:30-16:30 között követhetitek nyomon és szurkolhatjátok végig a Con Nagyszínpadán.

Nézzetek be, hogy tuti ne maradjatok le az ősz leglátványosabb AMV-s megmérettetéséről!

Időpont: 2021. október 24. (vasárnap) 15:30-16:30

Helyszín: K épület, nagyszínpad