Anime Lyrics Quiz

Vajon ismered az összes anime openingjét, endingjét? Kedvenc számaidat kívülről fújod? Ha igazán zenefüggő otaku vagy, ezt a vetélkedőt neked találtuk ki! Teszteld tudásod egy anime dalszöveg felismerő versenyen!

🎵A feladat nagyon egyszerű; a résztvevők és a közönség látni fog egy dalszövegrészletet a kivetítőn és rá kell jönni, hogy melyik anime openingje/endingje lehet. A vetélkedőre nem kell előre regisztrálni, a helyszínen kell jelentkezni a program kezdete előtt a pultnál.

🎵A játék menete a következőképp alakul:
− A játék 3 fordulós lesz, ahol az első körben még hosszabb dalszövegrészleteket fogunk mutatni, pár sort fogtok látni. A második fordulóban már rövidebb részletek lesznek, míg a harmadik fordulóban csak egy-két szó lesz látható.
− Maximum 15 fő vehet részt ezen a vetélkedőn (a színpadon 5 fős csoportokban).
− Mindegyik fordulóban 10 számból fogtok dalszöveg részletet látni 15 másodpercig a kivetítőn, mielőtt az elhangzana. Ha letelik az idő és elhangzott a számrészlet, akkor senki nem kap pontot érte. Aki viszont rájön mielőtt elhangzana, az kézfeltartással jelzi, majd Mystra odalép hozzá egy mikrofonnal és amennyiben helyes a válasz, egy pontot érő zsetont fog kapni. A kör végén az jut tovább a következőbe, akinek a legtöbb pontja van.
− Az első körből max 6 fő jut tovább, a párszavas döntőben már csak 3 fő fog megmérkőzni.

Ha szeretnéd látni, hogy ez kb hogyan fog kinézni vagy csak felkészülnél rá, keress rá YouTube-on pár anime lyrics quizre, egészen hasznosakat lehet találni. 

Kérdésekkel nyugodtan forduljatok hozzánk kommentben vagy e-mailben a karaoke@adarnako.hu címen.

Sok sikert és jó szórakozást kívánunk!