_ELYON-HU

Cosplay vendég és zsűritag: Elyon

Elyont a legtöbben talán Disney hercegnő cosplayeiről ismerhetitek. Megelevenítette már többek között Elzát (Jégvarázs), Csipkerózsikát, Arielt és Aranyhajat is számtalan más – nemcsak Disney karakter mellett. Legutóbb azonban Sissi (Ausztria császárnője, Magyarország és Csehország királynéja) kosztümjével aratott sikereket Németországban, ugyanis a Hanami cosplay-versenyén első helyezést, a CosplayGenen pedig a legjobb jelmez díját érte el vele.

Elyon több mint 10 éve varr már jelmezeket. Divattervezőként végzett, jelenleg főállásban is jelmez-készítéssel foglalkozik és commissionöket is vállal. Már három éve Németországban él a férjével, akivel gyakran készítenek páros cosplayeket is.

2013 óta számtalan díjat és jelölést szerzett magyar cosplay-versenyeken, többek között első helyezett lett a 2015-ös Őszi MondoConon, a 2014-es Animekarácsonyon, Őszi és Tavaszi MondoConon, valamint a 2013-as Animekarácsonyon. Nívós külföldi versenyeken, mint a német ComicCon és EpicCon, szintén kiválóan szerepelt. Az utóbbi időben több külföldi rendezvény cosplay zsűritagjaként is találkozhattatok vele.

ELÉRHETŐSÉGEI:

Facebook oldala: https://www.facebook.com/ElyonCosplay/

Patreon oldala: https://www.patreon.com/ElyonCosplay

DeviantArt oldala: https://elyoncosplay.deviantart.com/