shappi-HU

Cosplayer díszvendég: Shappi workshop Lengyelországból

Örömmel jelentjük be, hogy a 2018-as Nyári MondoCon cosplayer díszvendége, valamint cosplay-versenyeink egyik zsűri tagja nem más lesz, mint a lengyel Shappy workshop! Az elmúlt években számtalan versenyen fordult meg, ahol elképesztő craft és performance teljesítményéjért jutalmazták.Többek között, első helyezést ért el az European Cosplay Gathering 2013-on, valamint a Cosplay World Masters Finals 2014-en. Még egy jelentős mérföldkő az életében, hogy ő fordította le Kamui Cosplay könyvét, ami nem rég került országos terjesztésre a lengyel könyvesboltokban. A legjobban monumentális cosplayeiről ismert, valamint kísérletező kedvéről, ami során mindig új és új anyagokat próbál ki.

Magáról így ír: “Sziasztok! Aleksandra vagyok, de mindenki csak Shappinak hív. 2009 óta cosplayelek és készítem el a kosztümjeimet a nulláról. Ez a hobbi rendkívül pozitív módon hatott az életemre, és nagy örömmel osztom meg veletek azt a boldogságot, amit a cosplaynek köszönhetek! A cosplay számomra egyenlő az önkifejezéssel, a craft skilljeim fejlesztésével és a mókával! Pályafutásom során, eddig több, mint 70 cosplayt készítettem el.”

Shappi előadást is fog tartani a Nyári MondoConon, mégpedig “Cosplayerek és a közösségi média” témában vasárnap 13:00-tól.

Elérhetőségei:

https://www.facebook.com/pg/ShappiWorkshop/

https://www.patreon.com/shappiworkshop

https://twitter.com/ShappiWorkshop

https://www.youtube.com/ShappiWorkshop