Cosplay vendég és zsűritag: ICONOCLAST

Ismerkedjek meg téli conos vendégünkkel, aki így mesél magáról: “Teljesen lenyűgözött az iparművészetnek az öltözékekkel foglalkozó ága már gimnazista korom óta, és tudtam, hogy később majd ilyesmivel szeretnék foglalkozni.

Kiderült, hogy a divatipar nem igazán a nekem való irány, ekkor fordult a figyelmem a filmes kosztümök felé, aztán sikerült szereznem filmes tapasztalatot még egy Brad Pitt filmben is.

2014-ben kezdtem cosplayelni és még abban az évben 2 egyéni és 2 csoportos craftmanship győzelmet is a magaménak tudhattam. 2 évvel később pedig hazánkat képviselhettem az EuroCosplayen. Ezek az élmények és eredmények biztosítottak róla, hogy megtaláltam a helyem.

Az erősségeim a mai napig is a varrás- és szabástechnikák. Főleg filmes kosztümöket szoktam választani, azok közül is azokat, ahol a karakterrel tudok azonosulni és kellően technikás az öltözék megvalósítása. Fontos számomra a színpadi jelenlét minősége, így az előadásaimban mindig törekszem a színvonalas szereplésre, amelyben segítségemre vannak a színjátszó körben és a versenytáncosként szerzett tapasztalataim.” ~ ICONOSLAST

Online elérhetőségei, ha kíváncsi vagy a munkásságára:
Facebook: www.facebook.com/iconoclastcosplay/
Instagram: @iconoclast_workshop
YouTube: www.youtube.com/user/Fozsi

(Fotó credits: Joó Benjamin)