Cosplayer díszvendég: Luce Cosplay Olaszországból

Leslie Isabel Patriarchi, avagy Luce cosplay egy 30 éves alkotó, aki Rómából látogat el hozzánk. A német gyökerekkel bíró lány mindig saját maga készíti a jelmezeit, fegyvereit és kiegészítőit. Divattervezőként és jelmez-készítőként diplomázott, több mint 10 éve foglalkozik kosztüm készítéssel.

Eddig több, mint 80 cosplayt rakott össze különféle bemutatókra, rendezvényekre és fotózásokra, tapasztalata miatt számtalan versenyen zsűrizett már, és országos cosplay kampányok arca is volt. Commissiönöket is vállal, munkáit Európában és az Egyesült Államokban vásárolják. Varrónői vénáját édesanyja ősöreg varrógépén kezdte el fejleszteni.

2012 óta a régió legjelentősebb versenyein részt vett eddig: hazáját képviselte az ECG-n és az EuroCosplayen is, mindkét versenyen második helyezést ért el. Amerikai versenyeken a legjobb női cosplayernek is megválasztották.

Találkozz vele az Őszi MondoCon 2022 mindkét napján, október 22-23-án. Kiemelt vendégként ő fog zsűrizni cosplay craftsmanship versenyünkön és az Europa Cosplay Cup (E2C) magyar előselejtezőjén.

Ha kíváncsi vagy a munkásságára, nézd meg közösségi média csatornáit:

TikTok: https://www.tiktok.com/@luce_cosplay