Cosplay vendég és zsűritag: Athireg-Art Ausztriából

Ő így mesél magáról: “Sziasztok! Athireg-Art vagyok, osztrák cosplayer. Az idei Cosplay Champions Cup-on én képviseltem hazámat. A lányom (AJK) inspirált arra, hogy 25 évnyi RC modellezés után, a cosplay felé forduljak. A cosplay-t immár imádom, iszonyat nagy lelkesedés él bennem iránta, és szeretem azokat az embereket is, akik ezzel foglalkoznak.

Nálam a cosplay szépsége abban rejlik, hogy létrehozunk valamit a semmiből, különféle technikák és alapanyagok felhasználásával. Az sokat segített, hogy 25 évig modelleztem és egy nagyon király workshopon is részt vehettem arról, hogy miképpen valósítsam meg a cosplayer álmaimat. Tény, még mindig fedezek fel új dolgokat és még mindig van mit tanulnom!

Az erősségem a fegyver-készítésben és a különféle elektronikai kütyük és műanyag megmunkálásban rejlik. Ha szívesen beszélgetnétek velem erről, kíváncsiak lennétek a tanácsaimra, bátran forduljatok hozzám! És alig várom, hogy a Téli Con cosplay gáláján én is zsűrizhessem a munkáitokat. 🙂 Találkozzunk a conon!” –  Athireg-Art