Jujutsu Kaisen epizódok vetítése

A Crunchyroll és a Mondo partnerségének köszönhetően a con vasárnapi napján (július 31.) az utóbbi évek egyik kedvelt shōnen szériájának, a Jujutsu Kaisennek az epizódjait nézheted meg velünk 16 órától! 

Hangolódnál a nemsokára megjelenő Jujutsu Kaisen:0 mozifilmre azzal, hogy újranézed velünk a régi epizódokat? Vagy sokat hallottál már a történetről, de még nem jutottál oda, hogy belenézz? Vagy csak annyira imádod a sorozatot, hogy szabadtéri színpadunkon, igazi mozis élmény kíséretében újra átélnéd a legepikusabb részeket? Akkor tarts velünk!

Ízelítő a sorozathoz

Itadori Yūji csak egy átlagos középiskolás srác akar lenni. Ám egy nap, két megrázó dolog is történik fele: meghal a nagyapja, közben barátai egy durva átkot találnak, ami életre kelt egy rendkívül veszélyes démont. A szörnnyel még a helyi démonírtó nagyágyú, Fushiguro Megumi se boldogul, így főhősünk bátor tettre szánja el magát: magába kebelezi az átkot, és hagyja, hogy a démon megszállja őt… Ezzel indul új titkos élete, ahol nemcsak újabb démonokkal, hanem a benne megbújóval is fel kell vennie a harcot, miközben új barátokra tesz szert egy démonirtó brigádból!

Az animét a MAPPA stúdió készítette egy eddig 20 kötettel bíró manga alapján. A rendező Park Seong-Hu (Seiken Tsukai no World Break, Garo, The God of High School), míg a forgatókönyvíró Seko Hiroshi (Ajin, Dorohedoro, Banana Fish).

A Crunchyroll-ról

A kaliforniai székhelyű Crunchyroll-t 16 évvel ezelőtt, 2006-ban alapították fiatal egyetemisták, azért, hogy az ázsiai popkultúra termékeit minél szélesebb közönséghez eljuttassák. Jelenleg több, mint 100 millió regisztrált felhasználója van világszerte. Weboldalán több mint 1000 anime érhető el, lehet mangákat olvasni, doramát nézni és így tovább. Különlegessége, hogy számtalan animét megnézhetsz rajta kvázi a japán televíziós sugárzással egyidőben!

Ha követitek a friss szezonos animéket, akkor feltűnhetett, hogy vannak Crunchyroll original animék, amiket kifejezetten ők rendeltek meg. Ilyen volt a Tower of God, a God of Highschool, a Fena: Pirate Princess, a TONIKAWA, a Blade Runner: Black Lotus, stb. De persze, ezek mellett a sorozatok mellett Japán legismertebb szériáinak streaming jogait is megvették, például az Overlord, a Rent a girlfriend, a One Piece, a Naruto, az Attack on Titan… és a lista végtelen. 

Csak lessetek fel a weboldalukra ide:

https://www.crunchyroll.com/videos/anime

A Crunchyrollnak köszönhetően hozhatjuk el nektek a Jujutsu Kaisent a conra.