Helybennevezős rajzverseny

TÉMA
A most már megszokott rendszer szerint a témák egyikét a zsűri határozza meg, a másik pedig  a ti ajánlásaitok alapján kerül ki!

HOGYAN AJÁNLHATOK TÉMÁT?

Csatlakozz a MondoCon rajzos Facebook csoportjához és a kiemelt poszt alá írd le az ötletedet a témával kapcsolatban, vagy lájkold azt a kommentet, amelyiket szívesen megrajzolnád! A zsűri a helyszínen jelenti be az általuk választott témát, illetve húzza majd ki a ti ajánlásaitok közül az egyiket. 

A MondoCon rajzos Facebook csoportját >> itt << találod

A zsűri fenntartja a jogot ahhoz, hogy az etikai/személyes jogokat sértő ötleteket kizárja a versenyből.

A munkákat a verseny után kiállítjuk, hogy mindenki megtekinthesse őket. Az eredményhirdetés után személyesen elviheted a rajzod (kérjük, szólj a zsűrinek erről!). A korábbi conokon készült, vagy beküldött rajzokat szintén át lehet venni az egész rendezvény ideje alatt.

HOGYAN NEVEZHETSZ?

 • A rajzversenyre kizárólag a helyszínen lehet jelentkezni, ehhez nincs másra szükség, mint valamivel a kezdés időpontja előtt megjelenni a teremben. A munkát a CON területén kell elkészíteni a megadott két órás időtartamon belül.
  Az otthonról hozott vagy egy az egyben másolt munkák azonnal kizárásra kerülnek a versenyből!
 • A munkákon fel kell tüntetni a teljes valódi neved, nickneved, e-mail címed. Ha ezek nem kerülnek fel, nem fogjuk tudni visszaadni a képed.
 • A versenyen csak egy rajzzal indulhatsz. Ha van kedved, többet is készíthetsz, de a verseny végén csak egyet adhatsz le.
 • Minden rajz egy kategóriában lesz elbírálva, témájától vagy az alkotó korától függetlenül.
 • A rajz original vagy fanart is lehet, nincs megkötés.

MILYEN ESZKÖZÖKET HOZZ MAGADDAL?

 • A technika szabadon választott, de az ezekhez szükséges összes eszközt hozd magaddal, rajztáblát vagy mappát is, amin tudsz rajzolni, mert ezeket nem tudjuk biztosítani a helyszínen!
 • A rajzokat csak a szervezők által lepecsételt lapon fogadjuk el, amit a helyszínen fogsz kapni. Ha saját papírra szeretnél dolgozni, az is megengedett, csak előtte pecsételtesd le egy szervezővel!

KIÁLLÍTÁS ÉS DÍJAZÁS

  • A rajzokat a rendezvény alatt kiállítjuk névvel ellátva, hogy mindenki megcsodálhassa őket.
  • Összesen három helyezettet és adott esetben egy különdíjast hirdetünk.
  • A nyereményeket idén is a Panton szolgáltatja!
 • A díjakat csak a helyszínen lehet átvenni, postázásra nincs lehetőség. Ha előző Conokról maradt képed, amit nem vittél el és szeretnél átvenni, akkor fordulj bizalommal a zsűrihez.

A RAJZVERSENY HELYE ÉS IDEJE

2020.01.04., 12.00-14.00., K épület, Elnöki szoba (A témák hirdetésének, a munkának és az eredményhirdetésnek helyszíne! Rajzolhatsz a termen kívül is, de a verseny időtartama alatt a rendezvény területéről tilos kivinni a készülő rajzot!)

Eredményhirdetés ugyanitt, 16.00-kor! A rajzaitokat legkésőbb 17.15-ig legyetek szívesen elvinni!

Ha bármi kérdésed van ezzel a versennyel kapcsolatban, írj erre a címre:  mondo.rajzos.zsuri@gmail.com

Sok sikert és jó munkát kívánunk!