E2C magyar selejtező az Őszi Conon!

Cosplayerek, figyelem! Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy egy újonnan indult európai cosplay bajnokság magyar előselejtezőjére jelentkezhettek az Őszi MondoCon 2022-őn. 

Ez az Europa Cosplay Cup, ami az EuroCosplay teremtette űrt próbálja betölteni. Szervezői több mint 10 éve bonyolítanak le cosplay versenyeket, és ami a legnagyobb dolog: a verseny döntője a franciaországi Toulouse Game Show-n lesz, ahova az utazási költségeket, étkezést és a szállást is álljuk! 

Tehát, miért érdemes jelentkezned? 

  • Kiutazhatsz a franciaországi döntőre, Toulouse-ba
  • Európa legjobb cosplayereivel találkozhatsz személyesen
  • 6 kategóriában osztanak ki pénznyereményt, 2000 EUR és 250 EUR közötti értékben
  • Hatalmas élményt és tapasztalatot szerezhetsz
  • A franciaországi döntőt majd streamelik is a szervezők

A Toulouse Game Show-ról

A francia Toulouse Game Show az ország harmadik legnagyobb popkultúrális eseménye, több, mint 75 ezer látogató fordul itt meg. A rendezvény a videojáték, manga, sci-fi, comics és fantasy fanoknak nyújt színes és szórakoztató programokat koncertekkel, rajongói találkozókkal és látványos show műsorokkal.

Toulouse városáról

Toulouse városa pedig délnyugat Franciaországban található, a fiatalok körében az egyik legkedveltebb turista célpont. Egyben az ország negyedik legnagyobb városa, 1,3 millió lakossal. Csak egy órára van Párizstól és 2 órára az Atlanti-óceántól, így ha világot szeretnél látni, imádsz utazni, mindenképpen érdemes élned ezzel a lehetőséggel!

A magyar nyelvű szabályzatot itt találjátok. Az angol nyelvű szabályzatot és a verseny bemutatóját megtaláljátok annak hivatalos weboldalán, itt: http://europacosplaycup.com/

Ha bármilyen kérdésetek van a versennyel kapcsolatban, tegyétek fel azt hivatalos cosplay-verseny csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/498378750924390 

Mindent bele!