Karaoke vol. 2.3 csoportos verseny

A nyári MondoConon ismét megrendezésre kerül a Karaoke Vol 2.3 duett és csoportos verseny. Párokban vagy 3 fős csapatban mérkőzhettek meg a karaoke terem színpadán.
A verseny szabályzata és menete:
Két vagy három fős csoport jelentkezését várjuk. (Egyéni nevezéseket vagy 3 főnél nagyobb csapatok jelentkezését nem áll módunkban elfogadni!) Előzetes jelentkezés szükséges a versenyen való induláshoz, melyet a regisztrációs oldalon tehettek meg, június 23-tól (vasárnap) július 14-ig (vasárnap). Itt tudtok majd jelentkezni: http://www.karaokeverseny.nhely.hu/
Maximum 15 csapat indulhat ezen a versenyen, a további jelentkezők várólistára kerülnek.

Nevezéskor a következő adatokat kell megadnotok:
– Csapatnév
– Csapat minden tagjának teljes polgári neve
– 1 db választott dal előadója vagy anime címe
– A választott dal címe
– A csapat vezetőjének e-mail címe

A választható dalok listáját megtaláljátok itt:
Keleti számok listája (http://adarnako.hu/songsanime/)
Nyugati számok listája (http://adarnako.hu/songsnyugati/)

Ezen a versenyen kizárólag erről a két listáról választott dallal lehet indulni (bármely számot kérhetitek, kivéve a Vocal, LQ és TV-size jelöléssel ellátottakat)
Fontos, hogy a dalt fel kell osztani az énekesek között, a csapat minden tagjának legalább egy sort egyedül is énekelnie kell a közös részek mellett.
Tipp a választáshoz, olyan dalt keressetek a listából, ami eredetileg is duett vagy többen éneklik, így könnyebb lesz felosztani (pl. a legtöbb Kalafina dal vagy idol animés dal).


A nevezések számától függően az első vagy az első három helyezett nyereményben részesül.
Kérdéseket írhattok itt is, és emailben is az adarna.verseny@gmail.com címen. A további tudnivalókról a jelentkező csapatok vezetője kap emailben értesítést.

Jó felkészülést és sok sikert kívánunk!