Tavaszi Kisokos

Hamarosan itt van az tavaszi eseményünk, a 2018 Tavaszi MondCon: örömteli hangulattal, fergeteges programokkal, és hatalmas műsorokkal. Reméljük, mindenki olyan izgalommal várja az eseményt, ahogy mi is. Azért, hogy zökkenőmentes legyen a beléptetés, egy ConBeengedési kisokost állítottunk össze nektek.

A Kapunyitás 9:00-kor történik, amikoris elkezdődnek a jegyeladások és a jegyátvételek is. Ekkor még nem lehet bemenni az épületekbe, mivel a tényleges nyitás 9:30-kor van. Akik már előre megvették Partnereinknél a jegyet, azok a karszalag felhelyezése után (biztonsági őrök, staff tagok által) mehetnek is be soron kívül. Viszont akik helyben vagy online elővételben veszik át jegyüket, mindenképp sorba kell állniuk.

Ez alól kivételt képeznek a szombaton fellépő Craftmanship és vasárnap fellépő Performance versenyzők, akiknek a staff tagok segítenek a bejutásban és az öltözők bemutatásában, az előzsűrizés pontos kezdése végett. Aki versenyző, mindenképp keressen a kapuban egy segítőt és regisztrálja magát, még akkor is, ha tudja, hol találja az öltözőket. A kasszák előtt a kapukban hatalmas cseppzászlók jelzik majd az egyes kasszák fajtáját, kérünk titeket, hogy ezek alapján álljatok be a sorokba.

A kasszák balról jobbra haladva a következőképpen vannak elhelyezve:

1. VIP/Sajtó jegyátvétel; 2. Helyben vásárolható jegyek; 3. Elővételes jegyek; 4. Elővételes jegyek:

Mindig nézzétek meg, hogy melyik sorba álltok, még akkor is, ha nehéz kideríteni. Ne a kasszánál derüljön ki, hogy rossz sorban voltatok.


Idén tavasszal is a Táncpad sarkot és a büféket a Fogadóban találjátok meg.

A vásár ez alkalommal a B csarnokba kerül, a könnyebb tájékozódás végett majd alább fogjátok találni a B beosztását is.

hungexpo_terkep