Mizuno Kanon, a “japán éneklő baba”

➖➖➖

Milyen lehet modern japán pop zenét ötvözni a tradicionálisabb ENKA stílussal? Te is táncra perdülsz, ha kedvenc anime opening és ending dalaid csendülnek fel? (Legyen az akár a Neon Genesis Evangelion – “Zankoku na tensi no These” dala? Vagy a Shingeki no kyojin “Guren no Yumiya” című dala? 

Nos, akármelyik is szórakoztasson, Mizuno Kanon, gyönyörű kimonójában és meseszép álarcban lép majd fel az Őszi MondoCon 2019 nagyszínpadán az emlegetett stílusú zenékkel. Ha te is megnéznéd őt élőben, akkor vasárnap keresd 11:30-12:00 között a con nagyszínpadán. 

Ki is Mizuno Kanon?

A “japán éneklő babaként” is hivatkoznak rá. Az Istenek teremtette szépség csodás hangjával küzd a sötétség lényeivel. Látványos megjelenésén túl, káprázatos énekesi tehetséggel és különlegesen magas hangi adottságokkal van megáldva.

Többnyire anime és japán fesztiválok – mint, amilyen a MondoCon is – gyakori fellépője. De vendégszerepelt már kiállításokon, TV- és rádióműsorokban és hollywoodi filmekben Európa-szerte, 2015 óta. 

Több stílusú zenei műfajban is otthon érzi magát. Énekel anime dalokat, japán pop zenét, musicalt, operákat, shanzonokat, nyugati dalokat, ENKA-t és DOUYOU-t (gyerekmuzsika). 

Eddig 5 európai országban lépett fel rendszeresen: Magyarországon, Romániában, Szerbiában, Dániában és Angliában. Emellett adománygyűjtő koncerteket is tart helyi árvaházakban, japán nyelviskolákban, valamint előadásokat is ad a japán kultúrával kapcsolatban.   

Zenei producere PolyphonicBranch, aki a VOCALOID mögött is áll. 

➖➖➖

Ismerd meg őt még közelebbről: