Mondo Magazin 2021-es naptárpályázat

A Mondo magazin újra alkotási és szereplési lehetőséget nyújt számodra, hogy mutatós alkotásod akár egy teljes évig sokak falán díszeleghessen!

NEVEZÉSI FELTÉTELEK:

 Ki nevezhet és hogyan?

– Bárki nevezhet kötöttség nélkül a pályázatra, kivéve a Mondo Magazin stábjának tagjait.

– A pályázatos rajznak a Te saját alkotásodnak kell lennie, más művével nevezni vagy plagizálni automatikus kizárást von maga után.

– Egy nevező több alkotással is indulhat.

– A rajzok választott stílusa és technikája kötetlen, viszont személyiségi jogokba ütköző tartalmat vagy közízlést sértő, megzavaró ábrázolást nem tartalmazhatnak. Továbbá nem minősül elfogadható pályamunkának a már korábban mások által elkészített képanyagok (pl. karakter artok, wallpaperek, vázlatok stb.)  digitális összemontázsolása/szerkesztése, vagyis az alkotásnak mindenképpen saját munkát kell tartalmaznia (ami lehet pl. kézirajz, digitális rajz, festmény, ezek keveréke stb.).

– A beküldött rajzok kompozíciója kétféle lehet: egy nagy főkép, amire/hez kerülnek ábrázolásra a 2021-as év naptárjának elemei, vagy egy-egy évszakokra bontott, 4 kisebb rajzot tartalmazó összeállítás. A pályaműnek tartalmaznia kell a beküldött rajz mellett a naptárral együtt járó tipográfiát is (hónapok nevei, napok számozása) ezek technikai megoldása szabadon választott, viszont az esetleges hibák miatt szerkeszthető/javítható (layeres PSD) állapotban kell maradniuk. A pályázatnál a felhasznált fonto(ka)t is csatold mindenképpen!

Dimenziók és felbontás: min. 2000 x 2800 (300 dpi) felbontás, + 5 mm kifutó. Szerkeszthető, layeres .PSD formátum ÁLLÓ elhelyezéssel

Beküldési határidő: 2020. november 21. (szombat) éjfélig

Zsűri: a Mondo szerkesztősége és a magazin rajzos tündérei

Díjazás: a nyertes pályamű decemberi számban való kiemelt szereplés mellett egy rajzos ajándékcsomagot, 12 számra jogosító Mondo magazin előfizetést és egy a legközelebbi MondoConra szóló belépőjegyet is nyer.

Hova és hogyan küldd be a nevezésedet? 

A Mondo Magazin szerkesztőjének mailcímére (bognar.andras@mondomagazin.hu) várjuk a pályázatokat a fent nevezett határidőig.

A mail tárgyrovatába a „Mondo 2021-es naptárpályázat” címet írd, és tüntesd fel az alábbiakat:

– Teljes polgári név

– Becenév/Nicknév

– Postacím

– Filemegosztó hely letöltési linkje, ahol a layeres PSD és a felhasznált font(ok) elérhetőek (pl.Google Drive, MEGA, Dropbox, toldacuccot, mammutmail, mediafire, Wetransfer, bármilyen óriásmail stb.) Célszerű mindent egy ZIP-be vagy RAR-ba becsomagolni, és úgy feltölteni a megosztóra.

A pályázat szervezői fenntartják maguknak a jogot, hogy az előzetesen kiválasztott alkotást később publikálhassák és felhasználhassák a magazinon kívül is egyéb promóanyagokban.

Sok sikert és eredményes alkotást kíván,

A Mondo Magazin szerkesztősége