Mondoconos Roxforti Házkupa

Elődöntő

Szombat, július 30., Előadói színpad, 12 óra 30 perc

Döntő

Vasárnap, július 31., Nagyszínpad, 15 óra

Leírás

Ha a Potterzumos tudásod végtelen és Hermionét is lepipálod a vizsgaidőszakban, akkor ebben a programban nem csak az agyad tesztelheted, hanem Roxforti Házadat is dicsőségre vezetheted.

Az elődöntő (szombat, 12 óra 30 perc) során egyéniben csaphattok össze egy RBF színtű kérdéssorral, így bizonyítva, hogy méltók vagytok az Alapítók képviseletére a döntő során. A legjobb tizenkét fő továbbjut a vasárnapi döntőbe, hogy aztán Házaikba beosztva szálljanak szembe egymással.

A döntő (vasárnap, 15 óra) során véletlen sorsolás dönti el, hogy melyik két ház képviselői kezdik a csatát a már RAVASZ szintű kérdésekkel! De azok se csüggedjenek, akik nem jutnak tovább az elődöntőből! A döntő során négy főt vagyis minden Háznak kisorsolunk egy-egy szerencsés nyertest!

Azokra, akik pedig minden rémisztően agyfacsaró kérdésre helyesen válaszolnak és Házuk számára elhozzák a dicsőséget, mesés jutalom és a Mondoconos Roxforti Házkupa vár!

Ha részt vennél és tesztelnéd a tudásod Mégiatörténetből, akkor gyere el a Nyári Mondocon szombatján 12 óra 30 perckor kezdődő elődöntőbe az Előadói színpadhoz. Vegyél részt a miniteszten (mobiltelefon és mobilnet kelleni fog!), légy a legjobb és a leggyorsabb, juss be a döntőbe és vidd haza a Roxforti Házkupát! (Amennyiben a döntőbe került játékos nem jelenik meg a döntőn, az elődöntő során a következő legjobb eredményt elérő játékos kerül automatikusan a helyére.)

És ne feledjétek: Esküszöm, hogy rosszban sántikálok!