Moonshot társas bemutató

Építs rakétát, szerezz támogatást és irány a Hold! Csak egyetlen csapat hagyhatja ott az első emberi lábnyomokat a Hold felszínén, úgyhogy vedd fel a kesztyűt a másik űrügynökséggel és a rakétakilövés veszélyeivel. 
Moonshot: The Next Giant Leap tematikus társasjátékban 2–4 fő élheti át a hidegháborús űrverseny izgalmait és grandiózusságát. A játékosok a szuperhatalmak mögé felsorakozva alkotnak csapatokat, amiken belül a politikusok az űrprogramok támogatásáért, a mérnökök pedig a rakétatervezésért felelnek. A sikeres együttműködés a kulcs, hogy elsőként tudják meghódítani a Holdat. A játék a történelmi eseményeknek állít emléket, ugyanakkor nem követi azokat pontról pontra. Ehelyett minden egyes játékmechanikát egy űrprogram komplex menedzseri és műszaki folyamatai inspiráltak. A folyamatos interakciónak és az innovatív játékfolyamatoknak köszönhetően a játékosok közösen élhetik át és alakíthatják az emberiség következő hatalmas ugrásához vezető történetet.

A játékot fejlesztő Game Shuttle Labs egy baráti társaságból nőtte ki magát társasjáték-műhellyé, amikor tagjai 2018-ban elhatározták, készítenek egy társast a holdraszállás 50. évfordulójára. Munkájuk eredménye, a Moonshot: The Next Giant Leap már elérhető a Kickstarteren!

Gyertek és nézzétek meg, próbáljátok ki Ti is. Megtaláltok bennünket a D pavilonban, a MondoCon mindkét napján.