plastic-zooms-hu

Plasticzooms koncert

A tavaszi MondoCon japán sztárvendége a Plasticzooms együttes! Első lemezük 2009-ben jelent meg, stílusukat a new wave, indie rock, goth rock, darkwave és a szintipop irányzatokból merítették. Hazájukban iszonyat stabil rajongótáboruk van, és Budapest csak egy helyszíne lesz az európai turnéjuknak. Külön érdekesség, hogy az énekesük, Sho Asakawa, maga dizájnerként és divattervezőként is dolgozik.

Van egy rossz és egy jó hírünk így, egy nappal a koncert előtt:
A rossz, hogy a csapat gitárosa, Tom Takanashi a turné belga bázisán rosszul lett, kórházba vitték és kiderült, hogy egy elég komoly vírusfertőzést szedett össze, így, habár a kórházból kiengedték, az orvosok bő egy hetes gyógyszeres fekvőkúrára küldték, így kénytelen kihagyni a turné hátralevő koncertjeit, így a budapestit is. A koncert természetesen nem marad el, mert tegnap éjjel rögzítették külön a gitárrészeket, szóval a körülmények ellenére is igyekeznek a majd többiek a legmaximálisabb élményt nyújtani!

A jó hír pedig, hogy a koncert után a zenekar kijön majd találkozni a rajongókkal és dedikálni a merch pultnál vett termékeket!

Ízelítő a dalaikból: https://www.youtube.com/user/PLASTICZOOMSTV

Még több infót róluk a Sound of Japan oldalán olvashattok, plusz, itt még egy exkluzív interjút is olvashattok tőlük Case jóvoltából!

A koncert szombaton lesz, 2017. április 22-én, 20:00-22:00-ig.