Rajzcsata

Jó humorérzéket és kreativitást igénylő rajzverseny részesei lehettek a nemrégiben újraindult rajzcsata folyamán. A téma: boszorkányság, Witchtober, wicca, Halloween! Ha szeretted a Soul Eatert, esetleg oda voltál a Little Witch Academiáért vagy valamilyen creepy mahou shoujo animéért, mint a Madoka Magica, akkor ez a téma neked való! 😉

Mi a rajzcsatába bekerülés menete?

  1. Küldj be egy egyszerű, de annál ötletesebb skiccet bármelyik témában a rajzcsata@mondocon.hu-ra! A kivitelezésre csak pár perc áll rendelkezésre, így a beküldött pályamunkánál is igyekezz kb. 0.5-1 perc időtartamban dolgozni! E-mailedben a megadott kép mellé tüntesd fel a te teljes, valódi nevedet, nicknevedet és a témát, amiben neveztek!
  2. A rajzokat a rajzos zsűri bírálja el, megadott szempontok alapján.
  3. A zsűri kiválaszt 3 embert, akik a rajzcsatán részt vehetnek. Erről a Mondocon Rajzverseny Csoportjában ( https://www.facebook.com/groups/637587356428697/ ) és a mondocon.hu oldalon is értesülhettek.

A nevezés határideje 2018. október 8. péntek

Melyek a bírálati szempontok?

  • kreativitás
  • humor
  • stílus
  • felismerhetőség

A Rajzcsata menetéről videót az alábbi linken találsz: http://bit.ly/2c0IdXr

Milyen szerepe van a közönségnek?

A közönség a rajzcsata zsűrije, ti döntitek el, melyik rajz szerintetek a legjobb.

Díjazás:

A versenyzők Panton ajándékcsomagot és oklevelet, a győztes pedig Rajzcsata Kupában részesül. Az elkészült képek mindegyikét az esemény után kiállítjuk.

Ha bármi kérdésed van a versennyel kapcsolatban, írj erre a címre: rajzcsata@mondocon.hu vagy kérdezz a Rajzos csoportban!

A verseny időpontja:

  1. október 20., Szombat, Nagyszínpad, 15.30-16.30