Rajzcsata

Te is megborzongsz, ha egy sötét sikátor hűvös levegője a tarkódat simogatja? S ezt tetőzi még az a kísérteties érzés, hogy olyan, mintha figyelnének? Bruuuuh! Legyen szó filmről, animékről vagy játékról, minden téren feltolja az adrenalin szintet, ha gyerekhangot hallunk egy olyan házban, ahol a tulajnak nincs is gyereke… vagy az alagsorban matatnak Nyuffi-kun csokija után…

Hamarosan itt a Halloween! Mi pedig arra gondoltunk, hogy állítsuk pellengérre minden eddigi horror elemet, amit eddig csak láthattatok, olvashattatok vagy játszhattatok velük! Ceruzát a kézbe, kreativitást/jó humorérzéket elő és jertek velünk egy igggazzán hátborzongató Rajzcsatára!  Ugyanis a téma nem más, mint a horror lesz! A feladatok erre épülnek majd! De hogyan is lesz csalás-barát egy ilyen téma, ha már egyszer ilyen széleskörű ez a műfaj? Hogyan fog Pennywise cukrosbácsivá, Annabelle barbivá változni? Vagy a Tokyo Ghoul, Another karakterei megelevenedni? Esetleg a Silent Hill köde hogyan lepi el a nagyszínpadot, s járja át a sistergő ceruzák hadát? Slenderman elárulja majd!…  Jelentkezz hozzánk az alábbi módon, s mi mindent elmondunk nektek, amit tudnotok kell! …………Nyuffi-kun csokijára Chucky esküszik!

Mi a rajzcsatába bekerülés menete?

  1. Küldj be egy egyszerű, de annál ötletesebb skiccet bármilyen műfajban a  mondo.rajzos.zsuri@gmail.com -ra! A kivitelezésre csak pár perc áll rendelkezésre, így a beküldött pályamunkánál is igyekezz kb. 0.5-1 perc időtartamban dolgozni! E-mailedben a megadott kép mellé tüntesd fel a te teljes, valódi nevedet, nicknevedet.
  2. A rajzokat a rajzos zsűri bírálja el, megadott szempontok alapján. 
  3. A zsűri kiválaszt 5 embert, akik a rajzcsatán részt vehetnek. Erről a Mondocon Rajzverseny Csoportjában ( https://www.facebook.com/groups/637587356428697/ ) és a www.mondocon.hu oldalon is értesülhettek.

A nevezés határideje 2021. október 15. péntek

Melyek a bírálati szempontok?

  • kreativitás
  • humor
  • stílus
  • felismerhetőség

A Rajzcsata menetéről videót az alábbi linken találsz: http://bit.ly/2c0IdXr

Milyen szerepe van a közönségnek?

A közönség a rajzcsata zsűrije, ti döntitek el, melyik rajz szerintetek a legjobb.

Díjazás:

A versenyzők Panton ajándékcsomagot és oklevelet, a győztes pedig Rajzcsata Kupában részesül. Az elkészült képek mindegyikét az esemény után kiállítjuk.

Ha bármi kérdésed van a versennyel kapcsolatban, írj erre a címre: mondo.rajzos.zsuri@gmail.com vagy kérdezz a Rajzos csoportban!

A verseny időpontja:
2021. október 24., Vasárnap, Nagyszínpad, 11.00-12.00