Jó humorérzéket és kreativitást igénylő rajzverseny részesei lehettek a rajzcsata folyamán idén télen is! A mostani témánk a bejglikben gazdag, szaloncukorral díszített, igazi fenyőillatú, pezsgővel átitatott  Áldott Ünnepek! Ha a karácsonyfa alatt vagy a pezsgőspoharak között te is megfogadtál valamit az új évre, vagy szeretsz ajándékokat bontogatni, esetleg az ünnepi forgatagban főzőcskézni mindenféle finomságot, akkor itt a te időd! A kedvenc karaktereitek szerintetek hogyan töltötték az ünnepeket? Ezen rajzcsatán ezen fő kérdéskört fogjuk végigboncolgatni, vagy kisütni a közönség számára! Csak le ne égjen az újévi malacka mellett!

Mi a rajzcsatába bekerülés menete?

  1. Küldj be egy egyszerű, de annál ötletesebb skiccet a mondo.rajzos.zsuri@gmail.com címre! A kivitelezésre csak pár perc áll rendelkezésre, így a beküldött pályamunkánál is igyekezz kb. 0.5-1 perc időtartamban dolgozni! E-mailedben tárgyban kérjük feltüntetni: Rajzcsata jelentkezés. 

Illetve a leírásban tüntesd fel a te teljes, valódi nevedet, nicknevedet!

  1. A rajzokat a rajzos zsűri bírálja el, megadott szempontok alapján. 
  1. A zsűri kiválaszt 3 embert, akik a rajzcsatán részt vehetnek. Erről a Mondocon Rajzverseny Csoportjában ( https://www.facebook.com/groups/637587356428697/ ) és a www.mondocon.hu oldalon is értesülhettek.

A nevezés határideje 2023. január 04. szerda 

Melyek a bírálati szempontok?

  • kreativitás
  • humor
  • stílus
  • felismerhetőség

Melyek azok az animék, amik a csatán előfordulhatnak ?

  • Ezúttal nincs megkötés! Legyen szó shounenről, slice-of life-ról, light movelről, mangáról! Hozd azt, amit te szeretsz, s mutasd meg kedvenceid, hogyan töltötték az ünnepeket a vicces feladatokon keresztül!

A Rajzcsata menetéről videót az alábbi linken találsz: https://www.youtube.com/watch?v=lBy1Df0kvmg

Milyen szerepe van a közönségnek?

A közönség a rajzcsata zsűrije elsősorban, így ti döntitek el, melyik rajz szerintetek a legjobb a verseny alatt. Ezért mindenkire szükségünk lesz! Tapsolni, ujjongani, szurkolni a leghangosabban ér!

Díjazás:

A versenyzők Panton ajándékcsomagot és oklevelet, a győztes pedig Rajzcsata Kupában részesül. Az elkészült rajzok mindegyikét az esemény után kiállítjuk.

Ha bármi kérdésed van a versennyel kapcsolatban, írj erre a címre: mondo.rajzos.zsuri@gmail.com, vagy kérdezz a Facebook Rajzos csoportban!

A verseny időpontja:

2023. Január 14., Szombat, Nagyszínpad, 16.00-17.00