Fiatal tünemény, aki tökéletes hanggal – és sok pozitív rajongói fogadtatástól övezve – nyerte el az új Dragon Ball Super sorozat Mai karakterének szerepét. Hogyan került be a szinkronszakmába Hermann Lilla? Milyen volt ismert animék, animációs filmek, sorozatok, videojátékok és blockbusterek hangjaként megszólalni? 

Erről is mesél majd Lilla az Őszi MondoCon 2022-őn! Előtte még anime-fandub versenyünk zsűritagjaként is megismerheted őt személyesen a MondoCon nagyszínpadán.

Hermann Lilla mini-önéletrajz

Hermann Lilla 1997-ben született, de fiatal kora ellenére már számtalan címszerepben hallhattátok gyönyörű hangját. Három Ghibli alkotásban is szerepelt már főszerepben: Arrietty – Elvitte a manó (Arietty), A könyvek hercege (Cukisima Sizuku) és Kaguya hercegnő története (kamasz Kaguya). Animciós szerepei persze ezzel nem értek véget. Ő volt Widget az Astro Boy-ban, Suyin Beifong a Korra legendájában, de hallhattátok már olyan ismert sztorikban is, mint a The Walking Dead (Beth), Rick és Morty (Jessica), Miraculous (Chloé Bourgeois), X-Men: Az eljövendő múlt napjai (Raven), ParaNorman (Salma), Tekken: Vérvonal (Ling Xiaoju), Vaják (Murta).

Legutóbb pedig a Netflxes Kakegurui Twinsben hallhattátok, Hanatemari Tsuzura szerepében.

  • Pontosan ekkor találkozhatsz vele: 2022. Október 23. (vasárnap), 15-16:30 óra
  • Programok: Anime fanszinkron-verseny, Fanszinkron-beszélgetés
  • Helyszín: MondoCon, Nagyszínpad