Szinkronszínész vendég: Czető Ádám

A Nyári MondoCon 2021 egyik szinkronszínész vendége maga Czető Ádám lesz

Találkozz vele a con vasárnapi napján (július 18.). A 12 órakor kezdődő anime fanszinkron versenyünk egyik zsűritagja lesz, a verseny után pedig 13-tól egy interjút is megnézhettek vele a nagyszínpadon. Testvérei, szintén hivatásos szinkronszínészek – Czető Roland és Zsanett már jártak nálunk a conon, és ő is izgatottan néz elébe a veletek való találkozásnak. 🙂

Neves filmekben, sorozatokban és animékben is játszott már az 1995-ben született szinkronszínész. Animék közül ismert szerepei voltak a Dragon Ball Superben (Cabba), a Chihiro szellemországban (Baba), a legendás Conan, a detektívben (Conan), Yu-Gi-Oh!-ban (Vetrix, Caswell) és az Inuyashában (Kohaku). Más rajzfilmszerepek se idegenek tőle, játszott többek között a Coraline és a titkos ajtó, a Jégkorszak 2. – Az olvadás, a Madagaszkár 2, a Pepa Malac, a Táncoló talpak, Micimackó (Zsebibaba) és a Túl a sövényen című rajzfilmekben is.

Magyarországon talán széles körben a legnagyobb elismertséget a Doktor Murphy című amerikai sorozat címszerepe hozta meg neki, ami egy neves dél-koreai széria, a The Good Doctor remake-je. De olyan sorozatokban is szinkronizált, mint az Egy rém modern család (Modern család), Szökésben vagy a Hősök.

Egész estés filmekben játszott szerepei sora se rövid, megfordult az Éjszaka a múzeumban, Felhőatlasz, Gettómilliomos, Jurassic Park 3., Kódjátszma (Alan Turing fiatal énje volt), Shazam!, X-Men kezdetek: Farkas című sikerprodukciókban is.