Szinkronszínész vendég: Solecki Janka

A Nyári MondoCon 2021 egyik szinkronszínész vendége maga Solecki Janka lesz.

Találkozz vele a con vasárnapi napján (július 18.). A 12 órakor kezdődő anime fanszinkron versenyünk egyik zsűritagja lesz, a verseny után pedig 13-tól egy interjút is megnézhettek vele a nagyszínpadon.

Az 1978-ban született színésznő rengeteg filmben, sorozatban rajzfilmben, animében és videojátékban fordult meg szinkronhangként. Többek között Liv Tyler magyar hangja volt a A Gyűrűk Ura című filmtrilógiában, de ő volt Stuart Maria az Elizabeth: Az aranykor c. filmben, Rita Vitrol a Harry Potterben, Scarlett Johansson hangja a Leány gyöngy fülbevalóban, és Gamorra a Bosszúállókban és a Galaxis őrzőiben.

Játszott az Éjszaka a múzeumban, a Fűrész-filmsorozatokban, a Különvélemény című filmben is. Sikersorozatokban is feltűnt szinkronhangként, mint a 24, a Grace klinika, Az új Paula és Paulina, A zöld íjász, Bűbájos boszorkák, Dallas 2012 (Pamela), Dollhouse – A felejtés ára, Lost – Eltűntek (Shannon), Narancs az új fekete (Jackie), Odaát (Jody), Szívtipró gimi (Gemma Whitely), Szulejmán (Hatidzse szultána), The Walking Dead (Andrea), Trónok Harca (Ygritte), True Blood – Inni és élni hagyni (Amy), Vámpírnaplók (Lexi).

Rajzfilm és anime szinkronszerepei: Avatár – Aang legendája (Azula), Avatar: Korra legendája (Raava), Én kicsi pónim: Varázslatos barátság (Applejack), D, a vámpírvadász – Vérszomj (Leia), Égenjárók (Fúko), Fullmetal Alchemist (Lust), Hősakadémia (Nemuri Kayama / Midnight), Hellsing (Kim), Naruto (Mitarasi Anko).

Videojáték szinkronszerepei: League of Legends (Fiora), Sine Mora, Gorky 17.