Hogyan lehet a vérprofi színészetet összeegyeztetni a szinkronszínészettel? Milyen érzés váltani mókás animációs karakterekből Hollywood legnagyobb sztárjainak hangjára? Mi a titka egy profi szinkronszínésznek, akit több 100 műben hallhattuk már?

Erről is mesél majd Péter az Őszi MondoCon 2022-őn! Előtte még anime-fandub versenyünk zsűritagjaként is megismerheted őt személyesen a MondoCon nagyszínpadán.

Kálloy Molnár Péter mini-önéletrajz

Péter 1970-ben született neves színész, költő, műfordító, rendező, énekes és egyúttal szinkronszínész is. Szenzációs színházi és filmes munkái mellett, rendkívül népszerű szerepekben hallhattátok már őt. 

Ő Mordály A galaxis őrzőiből és további Bosszúálló filmekből, Link a Mátrix trilógiából, Shelly Oberon professzor a Jumanjiból, Leonard az Angry Birdsből, Gupta a Jégkorszakból, Nikabrik a Narnia Krónikáiból, Mushu a Mulánból, vagy éppen Fergus a Pokémonból

Mindemellett olyan hatalmas hollywoodi sztárokat szólaltatott meg eddig, mint Ben Stiller, Martin Lawrence, Colin Farrell, Chris Tucker, Gary Oldman, Robert Downey Jr., Jack Black vagy éppen Chris Rock.

  • Pontosan ekkor találkozhatsz vele: 2022. Október 23. (vasárnap), 15:00-16:30 
  • Programok: Anime fanszinkron-verseny, Fanszinkron-beszélgetés
  • Helyszín: MondoCon, Nagyszínpad