Szinkronszínész vendégek

Szinkronszínész vendégünk: Laudon Andrea
 
A feltörekvő szinkronszínész az utóbbi évek legismertebb műveiben szerepelt, ő adta magyar hangját az Oscar-díjas Agymanók Riley-jának és a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című film Olive-jának.
Animés szerepei is voltak (pl. Fullmetal Alchemist – Sheska)! Sőt, a régi PECSÁS animeconok rendszeres látogatója volt! Hogyan éli meg egy egykori animekedvelő, hogy kedvenc műfajában szinkronizálhat? Milyen lehetett a polgárpukkasztó Virslipartiban játszani, vagy éppen a félelmetes Annabelle 2. című horrorfilmben szinkronizálni?
Megtudhatjátok a conon! Andrea az őszi anime fandub versenyünk egyik zsűritagja lesz október 8-án, 12 órától, a MondoCon Nagyszínpadán. A verseny után egy fél órás beszélgetésen faggatjuk őt pályafutásáról.
 
Szinkronszínész vendégünk: Lippai László
Ka-me-ha-me-ha!!! Lippai László visszatér közénk! Látva, hogy mennyien imádtátok őt, a művész úr és mi is úgy döntöttünk, hogy az Őszi MondoCon nem mehet le Son Gokus harci kiáltás nélkül.
A Mógus professzor és Ollókezű Edward hangját is kölcsönző Laci a vasárnapi (október 8.) anime fandub versenyünkön lesz zsűri Andrea mellett. (Szívesen kapnál szinkronizálási tippeket személyesen tőle? Akkor indulj fandub versenyünkön itt: http://www.mondocon.hu/v-anime-fandub-verseny/)
A verseny után egy fél órás beszélgetést is végigkövethettek a főszereplésével. Le ne maradjatok róla!