Tekergők térképe

Kívülről fújod már az összes Harry Potter könyvet? Mindig is vonzott a Varázsvilág? Szívesen húznál talárt, hogy részese lehess megannyi kalandnak? És pontosan tudod, hogy a pálca választja a boszorkányt/varázslót, nem pedig fordítva?

Ha legalább egy kérdésre igennel válaszoltál, gyere el a tavaszi MondoConra (május 4-5.) és vegyél részt a saját roxforti kalandodon!

Idén első alkalommal rendezzük meg a Tekergők Térképe játékot, mely során több bázist (feladatot) érintve tudjátok megoldani a rejtélyt, amit kieszeltünk nektek.

A játék maximum létszáma 20 fő, ezért, ha szeretnétek részt venni a programon, ne felejtsetek el időben jelentkezni (április 15. éjféltől május 1. éjfélig). A korábban érkező regisztrációkat nem áll módunkban elfogadni.

Szabályok:

A játék előzetes regisztrációhoz kötött, a jelentkezéseket a dragda@gmail.com e-mail címre várjuk. Jelige: 2019 tavaszi MondoCon – Potter

Jelentkezni 3-5 fős csapatokban lehet.

 A játék győztese az a csapat, ami leghamarabb és legtöbb pontot szerezve teljesíti a kalandot. S a jól megérdemelt jutalom se marad el!