Posing like the Character Workshop – Nana Kuronoma

Nana Kuronoma „Posing like the Character“ workshopot tart a Tavaszi MondoCon 2022-őn. A workshop a B pavilon meetup helyszínén lesz 13-14 óra között, a con vasárnapi napján. Workshopja angol nyelvű lesz. Itt egy kis ízelítő a workshopjáról:

A „Posing like the Character“ egy workshop az alap pózokról és arc kifejezésekről. Nana megmutatja, hogy a különféle pózok miképpen változnak a szexitől az erőt szimbolizáló pózokig, és hogy az arckifejezés miképpen változhat a cukitól a mérgesig. A workshopon résztvevők Nanával együtt fogják bemutatni ezeket. Nana megmutatja a pózt, a résztvevőknek pedig utánoznia kell őt. Nana mindenkinek segíteni fog a helyes póz felvételében, így mindenki gyorsan és könnyen megtanulhatja a helyes pózolás mikéntjét. 

Nana szakképzett model, számtalan modell ügynökséggel dolgozik együtt évek óta Ausztriában, hogy a különféle technikák elsajátításában segítse a modelleket. Ő maga is rengeteget költ arra, hogy tovább képezze magát, és tudását szeretné megosztani mindenkivel!