Conszállás

A tavaszi conon is több szállás közül választhattok.

A szállások mindegyike a Blaha Lujza tér vonzáskörzetében található.

Foglalni szobát a nektek szimpatikus szállás e-mail címén tudtok vagy telefonon. Az e-mailben MINDENKÉPPEN tüntessétek fel, hogy a MondoConra jöttök, így tudják nektek a kedvezményes árat biztosítani.

Figyelem! A foglalásotok csak abban az esetben érvényes, ha a szállást a con előtt egy hétig kifizetitek a partnereinknek.

Foglalj helyet időben a 2019. Július 27-28-ai nyári conra is!

Annak érdekében, hogy nyáron is legyen szállás helyetek, vegyétek figyelembe, hogy a rendezvény már a nyári szezonba esik. Ezért érdemes minél előbb lefoglalni erre az időre a helyeket, legkésőbb májusig.
Viszont felhívjuk a figyelmeteket arra is, hogy ezen időszakban az árak is magasabbak lehetnek. Erről később fogunk tudni pontos információkat adni, de megkérdezhetitek közvetlenül a szállás helyeken.

Treestyle Hostel

A szállás címe: 1077 Budapest, Wesselényi utca 32.

Az ár egységesen 4500 Ft/fő/éj.

A szállás honlapjahttp://treestylehostel.com/

Általános infok: A szálláshely a városközpontban, a 4-es, 6-os villamos útvonala mellett fekszik, közelben több metró megálló található, minden pályaudvarról maximum 10 perc alatt elérhető.

Az ajtók mágneses zárakkal felszereltek, proxi kulcsokkal nyithatóak, a szobákban fa emeletes ágyak vannak. A konyhákban minden eszköz megtalálható, ami a főzéshez, étkezéshez szükséges. A közösségi helyiségben található egy ingyenesen használható számítógép, és egy TV. A WIFI a hostel egész területén elérhető, és díjmentes.

A szálláshelyet érkezéskor 15 órától lehet elfoglalni és távozáskor 11 óráig kell elhagyni.

Csomaglepakolásra van lehetőség.

Foglalni az info@treestylehostel.com címen, vagy a 06 30 3388 242-es telefonszámon tudtok. A foglalás csak akkor érvényes, ha a foglalt éjszakákat legkésőbb egy héttel a rendezvény előttig kifizetitek!

Az e-mailben tüntessétek fel:

Neveteket

Lakcímeteket

Születési helyet/időt

Személyi vagy útlevél számotokat

Azt, hogy a MondoCon vendégei vagytok

404003_315596231839025_755460900_n  treestyle2

The Hive Party Hostel Budapest

Sajnos jelenleg bizonytalan a szabad helyek száma, ezért kérjük érdeklődjetek a szálláshelynél!

A szállás címe1074 Budapest, Dob utca 19.

Az ár egységesen 4500 Ft/fő/éj.

A szállás honlapjahttp://thehive.hu/

Általános infok: A The Hive Gozsdu udvarral szemben található a 7. kerület szívében. A fenti áron 8,6 illetve 4 ágyas dorm szobákat tudnak a mondocon-os vendégek rendelkezésére bocsájtani. Valamennyi szoba saját fürdőszobával rendelkezik. A hostelben ingyenes Wi-fi szolgáltatás van. Valamennyi ágyhoz saját konnektor, éjjeli lámpa és egy zárható nagy szekrény tartozik.

Foglalni az  info@thehive.hu címen vagy a 06 30 826 6197-as telefonszámon tudtok. A foglalás csak akkor érvényes, ha a foglalt éjszakákat legkésőbb egy héttel a rendezvény előttig kifizetitek!

Az e-mailben tüntessétek fel:                       

Neveteket

Lakcímeteket

Születési helyet/időt

Személyi vagy útlevél számotokat

Azt, hogy a MondoCon vendégei vagytok

hive1

hive5