Az Őszi MondoCon 2023-on is lesz craftsmanship versenyünk és nemzetközi selejtezőnk is, amiken ismét három külföldi cosplayer fog zsűrizni. Ráadásul vasárnap egy nagyszínpadi beszélgetést is meghallgathattok velük. Be is mutatjuk őket!

Manuel D’Andrea 

Manuel egy zseniális jelmeztervező és sminkes, aki extrém cosplay átváltozásairól vált világhírűvé. Több mint 40 alkalommal tűnt fel különféle nagyobb képregény, manga és geek fesztiválok vendégeként, ahol előadásokat és smink bemutatót is tartott.

A hétköznapokban aktívan dolgozik a filmiparban, mint jelmezkészítő és jelmeztervező.

Közösségi média profiljait itt találod:

Arii_Cosplay

Arii 2018 óta foglalkozik cosplay-jel, imád mindent, ami aprólékos munkát igényel, legyen szó foammal való munkáról, vagy varrásról. Hivatásos varrónő, tudását a mindennapokban színházi jelmezek készítésével kamatoztatja. Ha kell, szívesen fest, vagy éppen elmerül a 3D nyomtatás rejtelmeiben.

Aktívan versenyzik szülőhazájában és külföldön is, több díjat is szerzett már magának. A cosplaykedés mellett szabadúszó grafikusként dolgozik, munkái a TTRPG közösségekben jelennek meg.

Közösségi média profiljai:

LonelyWolfJ 

Sokan Witcherként, Vasemberként vagy éppen a Mandalorianként ismerhetitek. 2015 óta készít cosplay kiegészítőket és cosplayeket, imád űrbéli fegyvereket, sisakokat, páncélzatot gyártani – röviden mindent, ami kihívást jelenthet a cosplay-ben. Szívesen ötvöz több technikát is: varrást, 3D nyomtatást, foam megmunkálást vagy éppen üveggyapottal való dolgozást.

Cosplay versenyeken is rendszeresen indul a hazájában és külföldön egyaránt, többször is ért el helyezést az ICCC-én, valamint a Bécsi conokon. Egyetemeken és conokon is tartott már workshopokat a 3D nyomtatásról és a cosplay készítésről.

Közösségi média felületei: