Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?: Arrow of the Orion (2019)

Egy nagyon friss animefilm premierjével várunk Titeket az Őszi MondoCon 2019-en. Ez a röviden csak Danmachi-ként emlegetett film idén február 15-én nyitott a japán mozikban, július 23-tól pedig Amerikában kezdték el vetíteni. A film, az azonos című anime-sorozaton alapul, ami először 2015-ben kapott 13 részes animét, majd idén júliusban egy második évadot.

 

Miről szól az animefilm?

A történet szerint Oraria békés felszíne alatt egy új sötét fenyegetés kel életre. A gyönyörű istennő, Artemis, megfogadta, hogy legyűri ezt a fenyegetést egy kiválasztott harcossal. Ám a harcos, aki az útjába esik, nem a híres Ais Wallenstein, vagy egyéb legendás Hős Oraria-ból. Sajnos, Artemis küldetése Bell Cranell vállán landol, aki kénytelen az istennő oldalán megvédeni az ősi várost. Bár a korlátozott képességekkel megáldott Bell lett Artemis kiválasztott harcosa és egyúttal Hestia istennő családjának tagja, úgy tűnik kénytelen lesz a rá váró harc során felfejleszteni minden képességét, így talán végre olyan Hőssé válik, aki mindig is lenni akart.

Kik készítették az animét?

Sakurabi Katsushi rendezte a filmet (Flying Witch, Heaven’s Memo Pad, Lostorage incited WIXOSS) – ő az anime-sorozatok epizódrendezője volt. Animációs stúdió: J.C. Staff.
A film forgatókönyvét az eredeti light novel sorozat írója, Ōmori Fujino készítette.

Ekkor vetítjük: 2019. november 3. (vasárnap) 16:30-18:00

Vetítés: japán hangsávval, magyar felirattal.

Előzetes