Koronavírus miatt elmarad a Tavaszi MondoCON

Sziasztok!

Szomorú hírt kell közölnünk: a koronavírus járvány miatt az idén tavaszi MondoCon elmarad. Január óta figyelemmel követjük a híreket, sokáig reménykedtünk abban, hogy a helyzet nem olyan súlyos, vagy elkerüli Európát, de sajnos nem így történt. Ugyan jelenleg Magyarországon még nincs járványhelyzet, de a rendezvények lefújását javasolta az operatív törzs. Az pedig, hogy Olaszországban immár milliók kerültek karanténba mutatja, hogy a helyzet milyen súlyossá tud válni. Ilyen körülmények között felelőtlenség lenne a részünkről megtartani a rendezvényt.

Természetesen aki már megvette a jegyét a tavaszi conra, annak nem kell aggódnia: a jegy belépést fog biztosítani a nyári MondoConra, amennyiben pedig nem kíván ezzel a lehetőséggel élni, visszatérítjük a jegy árát.

A következő rendezvényünk tehát a Nyári MondoCon lesz, július 11-12-én. Reméljük, hogy addigra a koronavírus sötét fellegeit már magunk mögött hagyjuk, és együtt élvezhetjük a nyári napsütést!


Gyakori kérdések:

Q: Már megvettem a jegyem, és eljönnék vele a nyári conra. Mi a teendőm?
A: Semmi teendőd nincs ez esetben, mind a boltban, mind az online megvásárolt jegyek érvényesek lesznek a nyári conra.

Q: Boltban már megvettem a jegyem, és nem kívánom a nyári conra felhasználni, mi a teendőm?
A: Ez esetben március 31-ig vidd vissza a jegyed abba a boltba, ahol vásároltad és ott vissza fogják váltani.

Q: Online már megvettem a jegyem, , és nem kívánom a nyári conra felhasználni, mi a teendőm?
A: Március 31-ig írj emailt az info@mondocon.hu címre, amibe mindenképp írd be a neved és a rendelési kódodat, hogy visszautalhassuk a pénzt. Amennyiben nem számlaszámról utaltál, hanem közvetlen bankfióki befizetéssel, akkor egy számlaszámot is meg kell adnod, ahová visszautalhatjuk a pénzt!

Q: Mi lesz a meghívott vendégekkel, meghirdetett programokkal?
A: A vendégeinkkel már egyeztetünk, hogy melyik MondoCon lesz alkalmas időpont számukra. Az Eurocosplay selejtezőt pedig nyáron fogjuk megtartani.

További információkért kövesd a szokásos felületeinket!