Vigyázzunk egymásra

Fontos nekünk, hogy a rendezvény ideje alatt látogatóink jól érezzék magukat, és ha bármi probléma adódna, tudják, hogy kihez és hol fordulhatnak segítségért. Ezen az oldalon ehhez kapcsolódóan találhattok információt.

Mi a teendő egészségügyi probléma, rosszullét, vagy baleset esetén?

Keress egy staff tagot azonnal. A staffot megtalálod kék pólóban (képen csatolva) a rendezvény területén. Ahol általában megtalálsz minket: infópult, látogatói bejárat, ConAréna, Konzol részleg, Interaktív zóna, Fotófal, Előadó színpad, Nagyszínpad, Bőrönd szoba, Karaoke, Arcade, E sport színpad. 

Ha azt látod, hogy valaki nincs jól, kérdezd meg, miben segíthetsz, vagy hívj segítséget a stábtól!

Hogyan tudod megelőzni az egészségügyi problémát?

A Con ideje alatt fokozottan ügyelj a folyadék bevitelre, és egyél rendesen! A rendezvényre termoszban, műanyag palackban szabad innivalót behozni, szendviccsel is tudsz készülni, valamint a helyszínen is vannak ételárusaink, akiknél vásárolhatsz élelmet. A hidratálás és étkezés mellett hozd magaddal gyógyszereidet is!  

Mi a teendő, ha valaki kellemetlenül viselkedik veled?

Legyél cosplayer, vagy civil látogató, ha bárkinek a viselkedése veled szemben zavaró, akkor azonnal szólj egy staff tagnak, aki a helyzet kiértékelése után segít neked kezelni azt. Emellett cosplay is not consent a MondoCon stábja számára is egy fontos irányelv, így cosplayerként mindig bátran fordulhattok hozzánk segítségért.