Pókember: Idegenben (2019)

2019. július 4-én robbant a magyar mozikba Peter Parker kalandjainak legújabb etapja, a Pókember: Idegenben. A film a Marvel filmes univerzum 3. fázisának végső kicsengése, és egyúttal a 4. fázisának a beindítója, amit majd olyan filmek követnek majd, mint a Fekete özvegy, a Dr Strange 2. vagy a Galaxis őrzői 3. A filmre azonban ráírja bélyegét, a Marvel x Sony huzavonája, amitől úgy tűnik, hogy Pókember karakterét több Marvel filmben már nem igen láthatjuk, sőt, lehet, hogy Tom Hollandot is ebben a filmben látjuk utoljára Pókemberként.

No de, miről is szól röviden a Pókember: Idegenben?

Peter Parkernek elege van a szuperhősködésből. Ő nem akarja az elhunyt Vasember örökségét magára vállalni, sőt, Nick Fury kéretlen zaklatásait is lehetőleg mellőzné. Ő igazából VÉGRE valahára, egy hétköznapi tinédzser életét szeretné élni. Aki szerelmes egy lányba. Aki meghódítaná szíve hölgyét. És akinek minden vágya, hogy a szuperhős kötelezettségek alól kibújva, igazi tiniként élvezhesse egy osztálykirándulás minden örömét.

Peter hát Velencébe utazik osztálytársaival, de sajnos a baj nem hagyja magára. Nemcsak új ellenségek, de egy új mentor-jelölt, Mysterio is várja az olasz városban, Nick Fury-vel az élen. Így hősünk kénytelen akár a legképtelenebb eszközökhöz folyamodni, hogy elrejtse identitását osztálytársai elől, miközben azok életét menti.

Ekkor vetítjük: 2019. november 2. (szombat) 15:30-17:30

YouTube előzetes: