Egy igazi különlegességgel, egy két napon át tartó izgalmas versennyel vár Titeket a HammerTime Cafe július 13-14-én a MondoConon! A verseny fődíja egy „Golden Ticket„, amivel a Warhammer világbajnokságra lehet kijutni. 

A versenyről nagyvonalakban:

  • Ez a verseny egy selejtezője a Warhammer verseny játékosoknak, tehát az első helyezett kiérdemli a Golden Ticket-et, amivel indulhat a Games Workshop által szervezett világbajnokságon.
  • A versenyen a magyarok mellett bármely ország versenyzője részt vehet rajta
  • A verseny két napot ölel fel, így azok jöjjenek, akik mindkét napon meg tudnak jelenni.

Versenyszabályzatot és a részvételi feltételek itt találjátok.

Hogyan tudsz részt venni a versenyen?

  • A versenyre 30 asztal várja a 60 fős jelentkező tábort (június 13-ig lehet jelentkezni)
  • Ha a versenyre nézőként jönnél, azt a normál MondoCon belépővel meg tudod tenni, ehhez a jegyvásárlást itt találod: http://www.mondocon.hu/jegyvasarlas/
  • Ha versenyezni jönnél, annak van nevezési díja, amit a MondoCon belépővel együtt itt tudsz megvásárolni: https://hammertimecafe.hu/index.php/hammertime-cup-2024-nevezes-entry.html
    (Ez a jegy biztosítja számodra a MondoConra való belépést, a HammerTim Cup-on való versenyzést, valamint reggelit és ebédet a verseny ideje alatt.)

A verseny legfrissebb híreiért kövesd a HammerTime Cup Facebook eseményét.

A versenyt online is streameli a HammerTime Cafe, amihez a neves YouTuber Paplovag fogja kommentálni az első asztal eseményeit. Ki ne hagyjátok, ha imádjátok a terepasztalos társasjáték világát!