Shiroku koncert

Már biztosan láttátok, hogy az 🍁Őszi MondoCon 2021🍁 külföldi cosplayer díszvendége ⭐Shiroku⭐ lesz. A cosplayer Németországból érkezik hozzánk, de nemcsak craftsmanship versenyünkön fog zsűrizni, hanem 🔥 egyórás koncertet 🔥is adni fog a con szombati napján este 7-től!

🎤 Miket fog énekelni? 🎤

🎼 J-pop dalokat ÉS olyan…

🎼 …animés op-ed dalokból hoz nektek válogatásokat, amiket korábban a Narutoban, a One Piece-ben, a Sailor Moon-ban, a Sword Art Online-ban, az InuYashában, a Fate/Stay Night-ban, vagy a Yuri!!! On Ice-ban hallhattatok!

🎤 Ismerd meg Shirokut 🎤

Shiroku 2006-ban lépett fel először cover énekesnőként, és azóta több mint 300 fellépése volt 12 különböző országban. Koncertezett többek között Japánban, Finnországban, Litvániában és Franciaországban is – utóbbinál nagy szó, hogy a párizsi JapanExpón (ahol, például, a japán Kalafina is fellépett) volt meghívott énekesnő! 2009-ben adta ki az első kislemezét, „Inori ~ You Raise Me Up” címen – a szemfüles animerajongók ebből sejthetik, hogy itt a Romeo x Juliet című Gonzo anime openingjéről van szó. Azóta már négy kislemeze, és hét nagy albuma jött ki, valamint remixeket is készít, ismert anime op és ed dalok összefűzéséből – garantáltan buli hangulatot fog nálunk is teremteni! Egyébként 2011-ben bekerült a japán iTunes Top 40 legtöbbet hallgatott zenéinek listájára a dalaival, 2012-ben pedig kiadta első saját maga szerezte muzsikáját. 2017-ben koncertezett először Japánban és az Amerikai Egyesült Államokban, 2020-ban egy japán kiadó is felfigyelt rá. Japánban a HAF records adja ki az albumjait – ők kifejezetten cover énekesekre specializálódtak.

🕐 Koncert időpontja: 2021. október 23. (szombat) este 7

🎯 Helyszín: Őszi MondoCon 2021, Budapest-HungExpo, Nagyszínpad

🎧 Zenei repertoárjába (és csodás angyali hangjába) itt tudtok belehallgatni:

https://itunes.apple.com/de/artist/shiroku/id339397046