Final Fantasy rajongók! Képzeljétek el, hogy az FF leghíresebb dalait rock és progresszív metál átdolgozásban hallgathatjátok meg, egy kis blues vagy akár swing beütéssel! Plusz, egy gyönyörű vokállal kísérve, egyedi dalszövegekkel meghintve. 

Mindennek a szenzációs élménynek Ti is fül- és szemtanúi lehettek, ugyanis az olasz Chocobo Band egy fergeteges Final Fantasy koncertet tart a Tavaszi MondoCon 2024 szombati napján, avagy április 27-én

Ha imádod az FF világát, Uematsu Nobuo munkásságát, akkor itt a helyed ezen a koncerten, hogy az első sorokban tombolhass velünk. 

Röviden a Chocobo Bandről

Az olasz banda 2007-ben született, Final Fantasy rajongókból, akiket elbűvölt a játék gyönyörű zenei repertoárja. Első élő koncertjüket 2014-ben tartották, és azóta végig turnézták Olaszországot, majd a nagyvilágot is.

Különös hangszerelésüknek, hangzásviláguknak és zenei virtuozitásuknak hála számtalan rajongóra tettek szert. Munkásságuk gyümölcsét eddig két stúdió albummal koronázták meg, amelyek közül az egyik 2017-ben, a másik 2020-ban jelent meg.

A banda dalaival és munkásságával az alábbi linkeken keresztül ismerkedhettek meg: