Lies Of The Machine: A pszichocirkusz

Mi az a LOTM? Egy csapat félőrült gőzbetyár (steampunkos group) a színpadon, akik nagyon fura zenei alapokat és ötleteket ötvöznek keményebb rockzenével, és mindeköré egy sötét, cirkuszi milliőt húznak.
A LOTM azzal a kimondott céllal alakult, hogy egy olyan performanszt hozzon létre, amelyben a nézők – ha csak egy rövid időre is – elfelejthetik a világ gondját, és egy másik, kalanddal, misztikummal, és mágiával átitatott helyen találhatják magukat.
2016-ban jelentettük meg első nagylemezünket, a Freakshow! albumot, ami nagyon pozitív fogadtatást kapott mind hazai, mind nemzetközi vizeken, eljuttatva steampunk csapatunk zenéjét Kanadától Japánig mindenhova.
Gőzbetyár társulatunk 2014 eleje óta aktívan pörög a zenei életben, megfordult a nagyobb hazai városokban, gyakran látott fellépői az ország darkosabb világának.
Jelenleg gőzerővel (pun intended) folynak munkálataink a második nagylemezükön, illetve hamarosan megjelenik ennek előfutára egy videóklip formájában a Feast Of Children c. dalunkra.
Hol hallgathatsz bele a LOTM zenéjébe? Az összes anyagunk megtalálható a YouTube csatornánkon, illetve ingyenesen letölthető a zenekar bandcamp oldaláról.www.youtube.com/c/liesofthemachinewww.liesofthemachine.bandcamp.com
Hol léphettek velünk kapcsolatba? Facebookon. Ott vagyunk máshol is, de itt még el is érsz minket.https://wwww.facebook.com/liesofthemachine