Pokémon Vadászat

Szerezd meg hát mind! Pokémon Vadászatra fel!

Örömmel meghívunk, hogy te légy a pokémonok Mestere! Nincs is más dolgod, mint október 7-én az Őszi Mondocon szombatján 11 órakor a D -csarnokban beregisztrálni a vadászatra nálunk (a ConAréna mellett várunk titeket). A verseny szinte azonnal indul és 90 percetek lesz elkapni az összes pokémont!

Tehát a játék során összesen 1,5 órátok lesz begyűjteni a szétszóródott pokémonokat, ehhez kaptok majd egy listát, amin ki tudjátok pipálni, mire is akadtatok rá! De ez nem minden! Minden pokémonhoz egy szám, és a szám mellé egy szó vagy egy jelkép lesz társítva, s ha helyes sorrendbe rakjátok a szavakat és a kifejezéseket a számok alapján egy igencsak fontos mondatot fogtok megkapni! Figyelem, csak azok a pokémonos lapok játszanak, amik a Pokémon Vadászat nevével el lettek látva!

Az nyer, aki a leghamarabb visszaér a szervezőkhöz a helyes megfejtéssel! Figyelem, a teljes győzelemhez minden elrejtett pokémont meg kell találni, mivel azt is fel kell jegyeznetek, hogy melyik pokémonnal milyen szó vagy milyen piktogram szerepel!

 

Kalandra fel, szerezzétek meg mindet!