Kobudo bemutató

Neked is felkeltették figyelmed a klasszikus keleti fegyverek, melyekkel gyakran találkozol a mangákban és az animékben? Kíváncsi vagy az eredetükre és arra, hogyan kell használni őket? Esetleg ellesnél néhány trükköt és beállást cosplay fotózásra vagy performance-ra? 

Vagy ha netalán te is gondolkodtál rajta, hogy szívesen kipróbálnád a fegyveres harcművészetet, akkor most kaphatsz egy kis ízelítőt ebből az izgalmas, különleges és sokrétű sportból, a Matayoshi Kobudo-ból az budapesti Isshin-Ni dojo csapatának bemutatóján a Nyári MondoCon 2022-őn. 

A Matayoshi Kobudo az okinawai kobudo stílusára utal, melyet Matayoshi Shinpo és Matayoshi Shinko fejlesztett ki a huszadik században. A Matayoshi család több mint kilenc generáció óta űzi a harcművészeteket, melyek a japán, a kínai és a helyi okinawai harcművészeti stílusok inspiráltak.

Ha neked is felkeltette érdeklődésed a Matayoshi Kobudo, akkor várunk bemutatónkon a con nagyszínpadán délelőtt 10-kor, illetvea conarénában is, valamint honlapunkon és facebook oldalunkon megtalálod az elérhetőségeinket! 

Elérhetőségeink: