Mishima család véres történelmének egy újabb fejezete érkezett meg konzolokra és pc-kre. Újra megrendezésre kerül a nagy bajnokság, ahol élet és halál a tét, és nem csak a bajnoki cím sorsa. 

Ebben a harcban vehetsz részt Te is, és egyik harcos bőrébe bújva vívhatod ki a legjobbnak járó tiszteletet és megbecsülést! Elég jó vagy hozzá? Méltó vagy rá, hogy a Mishima család befogadjon a soraiba vagy te is egy vulkánban fogod végezni? A Nyári MondoConon bebizonyíthatod a rátermettségedet. 

Várunk szeretettel!

Versenyszabályzat

A versenyen maximum 32 személy vehet részt. A jelentkezők a verseny megkezdése előtt egy selejtezőn fognak részt venni. A selejtezők Bo1 formában lesznek megtartva.

Regisztrálni a verseny megkezdése előtt a MondoCon-on, a Konzol zónában lehet majd. Regisztrációkor a polgári név és e-mail cím megadása kötelező, opcionálisan megadható becenév is.

A verseny vigaszágas rendszerben lesz megtartva, a döntőig Bo3 formában és a döntők már Bo5 formában kerülnek lejátszásra. A vigaszágas mérkőzések a nyolcad döntőig Bo1 formában és a nyolcad döntőktől a vigaszágas döntőkig Bo3 formában kerülnek lejátszásra.

A verseny alatt saját irányító (PS5 kontroller) használata megengedett, de nem kötelező. Saját irányító esetén a verseny előtt kötelező a versenyszervezőknek bemutatni azt és elfogadtatni a konfigurációjukat. A saját irányítóhoz töltőkábel hozatala kötelező.

A versenyre minden versenyző időben érkezzen meg. A versenyzőket szólítani fogják, amikor ők következnek, illetve a verseny ideje alatt bármikor szólíthatják. Aki szólítást követően 3 percen belül nem jelentkezik, kizárásra kerül a versenyből!